Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-05-2010, 08:30 PM   #10 (permalink)
maswey

Tesekkür: 3
11 Mesajinıza toplam 37 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maswey is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: benim sf öyküm

Alıntı:
wosman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bi karakter vardı.bu karakter benim karakterim değildi.uzun süre araştırdım ve sosyal fobi olduğunu öğrendim.ilk öğrendiğimde 18 yaşındaydım.şimdi 22 ama 22 yıldan beri yaşamıyorum.kendim olmayan bi karaktere bürünmüş efendi sakin soğuk insan damgası yemek hatta uyuz dendiğini bile duydum.beni en çok üzen şey hiç sevgilimin olmaması.hep manken ajansına yazılmamı sölerler görünüşüm nedeniyle ama benim bilinçaltım kızların beni beğenmiyeceğini sölüyor.vede şöle bi durum var ailemin yanındayken olmam gereken kişiyim espritüel canlı kendine güvenen.şimdi aileme sosyal fobi olduğumu sölesele inanmazlar.yani sıkışıp kaldım 2 durumda.sf olmamın nedeni ise ailemin aşırı ilgisi beni dışarıya bırakmazlardı bişeye izin vermezlerdi.işte böle düzeleceğini sanmıorum bu sf nin çok ağır depresyon geçiriyorum.
dostum bu nedir resmen beni anlatmışsın bende de herkes sende tip var ama sf yim işte bende soğuk damgası çok yiyiyorum ama aslında tüm insanları seviyorum kimseyle sorunum yok, davranırken böyle oluyor işte gerçi bundan 3 sene önce bambaşka biriydim neyse bende dinlemeye başladım değişimlerimi yazarım buraya
maswey isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla