Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-05-2010, 03:35 AM   #565 (permalink)
sudem8
Binbaşı
 
sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 1,186
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

Alıntı:
ismira Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Papağan gibi tekrarlıyorum bunu ama, bunu aklımda tutmak iyi geliyor. Bilimsel veriler doğrultusunda;

-Beynimizin bilinçli faaliyetlerinin yürütüldüğü korteks denilen bölümü fiziksel olarak beynin %28 lik kısmı iken, bilinçaltı faaliyetlerin olduğu bölüm %72'lik hacme sahip.

-Ve bilinçli aklımızla bir saniyede 15 bitlik veri işleyebilmekteyken bilinçaltımızda 15 milyon bitlik veri işlenmekte.

Böyleyken bilinçaltımızda neyin nasıl kodlandığını, virüsün nereye bulaşıp tepkilerimiz ve yaşamımızı nasıl etkiledini bilmek, kontrol etmek bir yana, tahmin bile edemiyoruz değil mi?


O halde suçluluk da duymamız gerekmiyor. Sadece sorumluluğumuzu üzerimize alıp, bu virüslerden arınabiliriz. Hoop-arın bu yönüyle bilincimizi ve bilinçaltımızı acısız, sevgiyle temizlediği için güzel aynı zamanda. Suçluluk yok, sorumluluk var.

Farkettiklerin ilk etapta üzücü gelse bile hoop-arın etkili bir araç, kısa sürede rahatlatıyor. Bir şeyleri temizlemek, arınmak illa da acı bedel karşılığı olmak zorunda değil ya?
Ohh... İyi arınmalar şekerim
arkadaşlar günlüğüme yazdıklarımı tekrar okumak istedim.sanki ben yazmamışım bir başkası yazmış.ne var ne yok dökülmüşüm.bu alıntı da önemli bir bilgi konuşurken ve düşünürken çok dikkatli olmamız gwerektiğini söyleyip duruyoruz.ismira arkadaşımızın yorumuyla bilinçasltının ne kadar düşünceleriömizin büyük bir bölümüyle inşa edildiğinin kanıtı bilimsel açıklamalarla.hala niye olumsuz düşünerek geleceğimizi karartıyoruz?
__________________
olanı olduğu gibi olduğu haliyle kabul ediyorum.şimdi şu anda... mucize olumlama...http://mutfaktamutlu.blogspot.com/
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla