Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-05-2010, 09:49 PM   #84 (permalink)
bluegirlx
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:)

merhaba..bağlantılar hakkında düşünüyorum bu günlerde..hayatın bizim için kurduğu bağlantılar..bizim kabullendiğimiz oluşmasına sebep olduğumuz bağlantılar..ne yaptımda sebep oldum diye hayıflandığım olumsuz şeylerden bahsetmiyorum..olumlu şeylerden bahsediyorum..

bugün tesadüfen dersanye gittim..yarınımı boşa çıkarmak gibi bir derdim vardı..ama çok iyi bir öğretmen giriyormuş meğersem derse..bize giren öğretmenden çok daha iyi...ve ben çok iyi anladım dersi..hayıflandığım anlamdığım dersi çok iyi anladım..çünkü emek veriyorum..ve emeklerim karşılığında tabiki yolum açılacak..herşey benim kazanmam için yol hazırlayıp önümü açıyor..ne kadar da şanslıyım..

ben benim için bütün yolların aynı hızla açılacağına inanıyorum..her yaptığımın benim için bir hayıra sebep olacağına..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla