12-05-2010, 09:59 AM
|
#78 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Rüyalarımıza Uyanıyoruz Alıntı: tülsüm Nickli Üyeden Alıntı
ya ne yaptınız siz öyle...valla bu paylaşımınızı soluksuz okudum diyebilirim.ben rüyaların hayata dair sinyaller verdiğini bilirim de kendime hiç bu açıdan bakmamıştım yanlız.ne kadarda doğru tarif etmişsiniz bizim gibileri..bizler gerçekten aşamadğımız şeyleri aşmak istemediğimiz için aşamıyoruz.vay be diyecek söz bulamıyorum. | Tülsüm'cüm şimdiye kadar yaşamadığım, deneyimlemediğim, test etmediğim hiçbir konu hakkında yazmadım :) O mesajımda sizin gibileri değil, hayatımda yaşamış olduğum ve çözmüş olduğum şeyleri yazdım aslında. Her kişi kendisini yetiştirebildiği kadar kendi kendisinin uzmanı olur. Ben de kendi hayatımın ve rüyalarımın uzmanıyım. Aslında 'bizim gibiler' dediğiniz kişilerdenim ben de. Kimseden bir ayrım yok, ayrılaştırılmak için bir çabam da :) Bu yüzdendir ki geçtiğim yolları anlatmam çok daha kolay oluyor. Tuğçe'cim seni çooook tebrik ederim :) Yeni hayatının sırlarına ve güzelliklerine hoşgeldin Rüyaları tanımak ruhu tanımaktır, ruhu tanımak kendini tanımaktır, kendini tanımak hayatı tanımaktır, hayatı tanımak düzeni anlamaktır. Bu yeni başladığın güzel yolda rüyaların hep peri tozlarının ışıltılarıyla dolsun, sana hep güzel duygular yaşatsın. Onlara teşekkür et.. Onlar o güzel ruhundan gelen yegane, saf mesajlardır. Alıntı: bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı
bende rüya gördüm..ama yazamadım çok silik çünkü ..yine bir geç kalmışlık ve babam vardı..ama rüyalrımı dinlemek düşüncesini sevdim..şimdi yatacağım vakit gelsede işaretleri görsem farketsem diyorum..ama ortak nokta şu ki rüya gördümmü acaba diye gece uyandım tam o dediğin saatte..ne garip değil mi.. | Canım benim rüyanın kalitesi değil önemli olan :) Bu şuna benzer ' milli piyangodan büyük ikramiye kazandım ama biletimin ucu biraz yıpranmış. bunu götürüp paramı alamam, yıpranmayan bilete vurunca para o zaman gider teslim ederim' anlatabildim di mi Rüyaların silik de olsa, karanlık da olsa, bir karıncanın bacağını görmüş bile olsan, sadece bir bulut, sadece belirsiz bir ses duymuş bile olsan onu yaz. Rüyalar onlara değer verildiğini görmek bilmek isterler. Seninle konuştuğumuzda ne diyorum bazen hatırlıyor musun 'rüyalarımla randevum var, yatıyorum :)' ben rüyalarıma sevgilimle buluşacakmış gibi coşkuyla hazırlanırım. tabii makyaj falan yapmam, saçımı fönlemem ama huzurla onlara bırakırım kendimi. Rüyalara uyanmanın yegane şartı, onların yücelik tarafından hayatımıza girdiğini bilmek ve verdiği mesajları görmekten geçer. Hepinizi seviyorum
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |