Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-05-2010, 03:06 PM   #27 (permalink)
juno75
Teğmen

Tesekkür: 1
3 Mesajinıza toplam 16 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
juno75 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: hayatın bize öğrettikleri ve çekim yasası...fikir paylaşımları,terapi bölümü

merhaba yagmur ben sitede yeniyim am su yazdigin sevgili konusuyla ilgili hayatimdaki bir mucizeyi burada paylasmak istedim.bundan tam 4 yil once ist.da yanlis bir askin icinde aciyla savrulurken ki hayatimda isimde dahil hersey kotuye gidiyordu.sonra babama cezayirdeki turk baskonsoloslugundan is teklifi geldi;once babam sonra annem gitti.babam benimde orada calisabilecegimi soyleyerek beni de cagirdi.ya yeni bir secim yapip hayatimdaki bu cagriya kulak verip yeni bir hayata kucak acacak yada ist.da yanlis ve sonu olmayacak bu iliskinin agir yuklerini tasimaya devam edecektim.ve bir anda gitmaya karar verdim oyle bir guc beni olumlu bir sekilde cezayire cekiyordu ki iste o an beni yeni bir seyin bekledigini farkettim.2006 temmuzda cezayirde yasamaya basladim ve askla ilgili hayatimin mucizesini 28 nisan 2007 cumartesi saat 15:40 da yasadim.onunla tanistigim an ayni anda birbirimize cekildik.garip ve inanilmazdi.evet o benim es ruhumdu kader esimdi ve ben hala cezayirde yasiyorum onunla.o bir cezayirli berberi araplarindan(beyaz arap )deniliyor.

su an ve her zaman Allaha sukrettim bu aski bana yasattigi ve onu karsima cikardigi icin.mutlaka senin icinde dogru bir zaman vardir ve evren dogru seyleri yapmaya basladiginda sana guzellikleri ve mutluluklari veriyor inan bana.her zaman her an icin ve oncelikle baskalri icin sukretmeye basladiginda hayatinda her gun bir mucize yasiyorsun ben bunun belki sadece ufak bir ornegiyim.
juno75 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla