Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-05-2010, 01:44 PM   #1454 (permalink)
tülsüm
Teğmen

Tesekkür: 239
62 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tülsüm will become famous soon enoughtülsüm will become famous soon enough
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

Alıntı:
Water_Nymph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar baya bir sayfa okudum, kitaptan alıntılarda dahil olmak üzere, kendi kitabımıda sipatiş ettim gelecek bikaçgüne ama o gelene kadar bu 2 nokta teknigini anladgım kadarı ile calısmak istedim pratik için, yalnız bende bir sorunmu var bilemiyorum ama hangi yüzeye dokunursam dokunayım elim hiçbiryere yapısmıyo,hareketsiz kalmıyo yada ne biliyim dokundugum yerde hiç farklı bi enerji hissedemiyorum heryeri aynıymıs gibi geliyo işin bu kısmını çözemedim birtürlü ben nasıl hissedicem bu 2 noktayı
bence acele etmemelisin.sudem8 in iki noktacınız geldi yazısını takip et derim ben size.deneyimleri okudukça insan daha bi şevkleniyor çünkü.ben geçen gün hamile bayanların aşermesi gibi çok sevdiğim bir yiyeceği okadar çok düşledim ki anlatamam.aklıma geldi hemen iki nokta tekniğini uyguliyim dedim çok biliyomuşum gibi.ne oldu bilin bakalım.niyetlendiğim şey gerçekten ama gerçekten oldu.he he ama zamanı yanlış ayarlamışım herhaldeki 1 gün sonra oldubende dedimzaten bu işte bi eksiklik var diyeumarım bu konuda bizde ustalaşabiliriz.tekrar tekrar deneyin iyice konsantre olun enerjiyi hissedeceksiniz.diyene de bak diyosunuz değilmi daha zamanını bile ayarlayamıyorum....
tülsüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla