Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. merhaba sevgili günlük...
herşeyi telkinlere yıkmak istemediğim için tamamen kendimi telkinlere bağlamadığımı artık biliyorsun zaten...
ama bugün mutluluk telkinine başlamaya karar verdim ve sadece onu dinleyeceğim...çünkü gerçekten ihtiyacım var...
bugünlerde yine evi yeniden düzenlemekle meşgulum..bu sefer ufak tefek düzen değil daha esaslı ve büyük düzenlere el attım...
beni sıkan şeyler arasında istediğim düzeni sağlayamamak ve rahatsız olduğum eşyalar falan filan var bu da çok etkiliyor beni...onu anladım yani....bir de fiziksel rahatsızlıklar da psikolojimi çok etkiliyor..onu da bugün anladım....
şu sıralar sanırım kendimi tanıma ve kendimi ifade etme konusunda biraz yol katettiğimi düşünüyorum...
babam saçımın stresten dolayı döküldüğünü öğrenince ister istemez ona nelerden rahatsızlık duyduğumu dökmeye başlamıştım...sordu çünkü nedir seni bu kadar sıkan diye...çünkü içimde tutuyordum..ne kadarını tam olarak anladı bilmem ama hiç farkında olmamasından iyidir en azından içimi döktüm..
cildimdeki hassasiyet sorununun da nedenini buldum...bana normal sabunlar ve normal kremler yaramıyormuş...artık yüzümü bebeklere özel bir sabun aldım onunla yıkıyorum 3 gündür ve eskisi gibi yanma ve tahriş olma hissi olmuyor...normal kozmetiklerin içerğindeki alkol ve parfüm bana dokunuyormuş onu anladım...bundan sonra kremlerimi ve sabunlarımı hassas ciltlere özel olanından veya bebek ürünlerinden seçmem gerektiğini anladım...inşallah cildimdeki sorun da geçicek zamanla..
2 gündür de arı polenine başladım iştahımı açtı..birçok derde devaymış...yapay vitamin haplarını almak yerine daha doğaldır diye arı poleni almak fikri gelmişti aklıma... |