[b] Selam SEvgili Günlügüm N'ber biliyosun artık eskisi kadar sık sık yazmıyorum malum kimse okumayıp yazmıyo ya
küsme bana diye yazıyom ben bu aralar havalarda uçuyorum vallaha bi de üstüne dede oldumki dobi ve meraklı ama yavruları sattım ama
kısada olsa dede zevkini yaşadım dobi de babalık duygusunun 1/10 unu tatmısdım şimdide dedelik zevkinin nasıl bi şey oldugunu bi nevze tatdırdı bana dünyaaa umrumda degil gülüp içip egleniyorum gez babam gezzzzz wave bu aralar felaket yogunum hemde cok felaket yeni m3 ümün modifikasyonuyla ugrasıyorum günlük hayallerime yavaş yavaş kavusuyorum 325 dedim bindim ferrari dedim bindim porshe dedim bindim massarati dedim bindim masvette dedim bindm mustang dedim bindim modifiyeli bi nova dedim bindim bi adet 73model camoro 7.6 dedim bindim hatta kaza bile yaptım gülme ama hayatımda hiç e30 m3 e binmedim
hayallerimin pesinden koşuyorum sen şimdi bi şey anlamadın ben sana anladıgın dili konuşuyum kuzum super
yani demek istiyomki hayatta ugraşıcak başka şeyler var aptal saptal incir cekirdegini doldurmuycak şeylerle canımı niye sıkıyımki başka şeylere kafa yoruyorum insanlarla sosyalleşiyorum aileme vakit ayırıyorum hayal etdigim düşündügüm seyleri yapıyorum işime odaklanıyorum gezip tozuyorum ben güneşin hiç bu kadar parladıgını hatırlamıyorum artık hayattan zevk alıyorum sosyal bi insanım artık
şimdi anladın demi .
sosyallik derken bu arada yakın bi geçmişde baya bi sosyallik yaşadık akrabaları topladım ankara çubuk barajı piknik alanına götürdüm baya bi eglendik baraja top kaçdı felan patlayana kadar et yedik bi kaç resim çekmişdim gösteriyim sana canını et çekmez inş bu arada günlük ben baya yakışıklıyım nen az evel bakkala gittim 2 tane hatun beni kesdi mahalleye yeni taşınmışlar bi
diyelim bi ara
ne ise bak resimler işte
yakıyorum ortalıgı ya ne kadar yakışıklıyım ben
etlere bak etlere canın cekmesin günlük
hadi günlük alivaderci görüsürüz anam yakışıklı abin öpdü seni