Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-05-2010, 05:35 PM   #38 (permalink)
debiantech
Teğmen

Tesekkür: 22
28 Mesajinıza toplam 104 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
debiantech is on a distinguished road
Standart Cevap: Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası

Türk Halı acı çekmekten, hüzün dolu durumlardan çok hoşlanıyor.Maalesef kişisel gelişimim için çalışıncaya kadar bunların farkında olmadım.Farkında olmadığım gibi alkış tuttum.Arabesk türü baştan başa negatif mesajlarla dolu.Hemen farkediliyor.Dolmuşta orda burda marifetmiş gibi çalınıyor.Müdahele etme olanağınızda olmuyor çoğu zaman :( Burda merak ettiğim böle bir işkenceye maruz kaldığımızda farketmemize rağmen bu olumsuz mesaj işkencesini nasıl önleyebiliriz? Yayınlanan diziler baştan başa negatif mesajlarla dolu.İnsanlar bundan ZEVK ALIYOR!!! Evde bunu izlemek zorunda kalıp duruma alışanlar normal kabul edenler var.Bunların normal olmadığını bilinçaltlarımız nasıl mahfettiğini anlatmamız lazım.Olumlu düşünmeyi ve bilinçaltımızı düzeltmeye başladıkça bu durumun daha çok farkına varıyoruz.En çok duyduklarım arasında "BAŞKA ÇARE YOK" "NAPALIM HAYAT BÖLE" gibi olumsuzluğu kabul edici önerme onaylamaları oluyor.Sadece kendimizi geliştirmek değil mümkün olduğunca etrafımızı da fark ettirmemiz lazım...Özümüzdeki sonsuz potansiyelin olduğunu, önermelerle dolu zihinsel bir kafeste yaşadığımızı, olduğumuzu düşündüğümüz şeyin aslında daha fazla olduğumuzu anlatmamız ve gelişimin sonu olmayacağı için kendimizi sonsuz potansiyele geliştirmemiz lazım diye düşünüyorum...

Martı Jonathan Livingston Richard Bach
Hipnozcu Richard Bach BU İKİ KİTABI ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM...ÖZELLİKLE HİPNOZCU YU

NOT : Kabul ettiğimiz önermeler bizim sözde gerçekliğimizi oluşturuyor.ÖNERME-ONAYLAMA-GERÇEKLEŞME
Aklıma gelen "Kendi önermelerini kendin seç, harekete geç"
debiantech isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla