Cevap: Rüyalarınızı Kaydedin Telkinlerle ilk gecem;
Merhabalar;
Ben yeni kayıt oldum foruma ve dün akşam başladım telkinleri dinlemeye.Bundan sonra bir hafta içinde her sabah o gece ne gördümse yazıcam buraya.Dün gece telkini açık bırakarak yattım kulaklıklarıda taktım.Rüyamda çok ilginç şeyler gördüm heybeli adaya gitmişim tek başıma yüzerek(aslında nasıl gittiğimi tam hatırlayamıyorum)ve heybeliada istanbul boğazının ortasındaymış( :D ) orda bi adamla tanışıyorum bi kutu var istanbula geri götürmem gereken bide kürek var elimde kano küreği gibi.Ama ortada sal filan yok.Denize giriyorum o adamda yanımda kürek onda kutu bende sıkı sıkı tutuyorum kutuyu adam küreği düşürüyo küreği düşürdün diyorum denizinde dibi gözüküyo ne hikmetse(böyle bir ayrıntıyı hatırlayabilmem mucize) kutuyla beraber dalıyorum küreği almak için sonra uyandım.saat 4 buçuktu telkinleri yarım saat daha dinledim ama baktım olmuyo telkinleri kapattım yattım az önce kalktım kahvaltı ettim vs. ama hala rüya aklımda bu müthiş bişey.Rüyalarımı hatırlasam bile 5 dakika sonra unuturdum hep.Kalın sağlıcakla... |