Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-05-2010, 08:10 PM   #4 (permalink)
Elektra
Guest

Standart Cevap: Enerji Alanının Renkleri

Alıntı:
moRgana Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Enerji alanı her insanda değişik renkte görülür. Bu da bireyin kişilik yapısı hakkında bize bilgi verebilir. Örneğin; kırmızı renk kızgınlığı yansıtıyor olarak bilinir ama neşeli çocuklar da enerji alanı kırmızı renktedir. Parlak kırmızı, canlı yaşamı temsil eder, koyu kırmızı ise genellikle kızgınlığı temsil eder. Turuncumsu kırmızı cinsel tutkuyu gösterir. Turuncu enerji alanı ise kişideki hırsı gösterir. Sarı enerji alanı zihinsel kaliteyi, yeşil enerji alanı yatıştırıcı ve tedavi edici bir özellikle donatıldığınızı gösterir. Mavi enerji alanı, öğreticidir ve hassas kişiliği işaret eder. Lacivert renk, akıllı olduğunuza işaret eder. Beyaz, dürüst kişilik yapısına işaret eder. Altın rengi, inançlı, Yaratıcıya bağlı bir kişilik yapısına işaret eder. Bu da insanlığa hizmet etmeyi seven bir insan olduğunuzu gösterir. Gümüş rengi, sosyal bir kişilik yapısına sahip olduğunuzu, insanlarla iyi iletişim kurduğunuzu gösterir. Kestane rengi enerji alanı sağlam kişiliği, üstlenilen vazifeyi yerine getirebilme yeteneğini ifade eder. Siyah enerji alanı, hırsa ve ışık eksikliliğine, gizliliğe işarettir. Bu ifadeler kozmik bilim uzmanları ekstrasensler tarafından tespit edilmiş, kirlian tekniğiyle de görüntülenmiş ve doğrulanmıştır.
Enerji alanı görülür mü bilmiyorum fakat bir gün bir tanıdığımızla rastlaştık, kadına baktığımda vücudunun çevresinde mavimsi bir yoğunluk gördüm, resmen teninin bitiminden başlamış dışa doğru 4-5 cm yoğunlukta gibiydi. Yazın olmuştu bu olay. Dedim acaba başıma güneş mi geçti? Gözümü kırpıştırdım çevreme bakındım 2-3 defa daha baktım bayana yine o mavimsi halkayla kaplıydı. İlginçti baya. Bir gün de babamla otururken babamda gördüm aynısını renk biraz daha farklıydı yeşilimsiydi ve daha az bir yoğunluktaydı. Tam olarak buna bir anlam veremedim. Sizler ne dersiniz?