Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-05-2010, 11:26 AM   #126 (permalink)
kumsal1980
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,348
745 Mesajinıza toplam 3,872 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant future
Standart Cevap: Mesut'un Günlüğü

20.05.2010
Sabah annemin sesiyle uyandım.Mesut kalk kahvaltı hazır.İşe geç kalacan.Canım anneceğim her sabah erkenden kalkar,kahvaltıyı hazırlar.Bir kaç dakika yatakta uyku keyfi yaptıktan sonra uyandım.Kahvaltımı yaptım.Sonra işe gittim.Sorumluluklarımı yerine getirdikten sonra arta kalna zamanla biraz Kpss çalıştım.Yeni bir kitaba başladım.Adam Fawer Empati kitabı.İlginç bir kitaba benziyor.Defterim var ona bişeyler karaladım.Yine kendime öğütler verdim.Böyle yazınca rahatlıyorum.Sanki iki ben var.Biri içimde sürekli bana şöyle davran böyle davran diyen biri.Diğeri tembelliğe alışmış,üzülmeye alışmış,yanlışlar yapan biri.Zaman geçmeye başladı.Biraz da nete takıldım.Derken zaman geçti.Eve doğru yürürken hayatı hissetmeye çalıştım.Geçen arabalara baktım.İnsanlara baktım.Hayat devam ediyordu tüm hızıyla.Bizim bakkala gittim.Çocuklar oyun oynuyordu.Bi ara bende katıldım onlara.Top oynadık.Ali diye biri var.Sen polis olsana dedi.Niye dedim.Arka sokaklarda mesut komiser var ya :) güldüm.O polis diye bende mi polis olacam dedim.Derken bakkaldan çıktım.Sahile gittim.Yürümek bana iyi geliyor.Yürürken hep düşüncelere dalıyorum.Sevgilileri görünce kıskanmıyor değilim.Ama onlara bakınca sevgiyi görüyorum.Mutlu oluyorum.Sevginin ne kadar güzel bişey olduğunu düşünüyorum.Sabret diyorum oda olur diyorum.Yüremeye devam ediyorum.Evdeyim şimdi.Ve akşam oluyor.Uyku zamanı.Yarın iş var :))
kumsal1980 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla