Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-05-2010, 03:44 PM   #10 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: mart ve nisan ayları beni çok kötü vuruyor psikolojik açıdan..neden ?

Alıntı:
iloscuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Belki insanların dışardaki koşturmasını görüp,sakin yaşamınla karşılaştırıp üzülüyorsundur.Ama şu bir gerçek ki o insanlarında içinde mutsuz olanları var.Tabiki dışardan göründüğü gibi değil pek çok şey.Ama sana tavsiyem al eline kağıt kalem.Birşeyler yaz.Emin ol sıkıntılı hissetmenin nedeni satırlara dökülecek.
canım aslında kendi dünyamda çok mutluyum..ama işte demekki bahar aylarında dış dünyayla daha çok yüzyüze gelmek zorunda kalıyorum...veya zorunda bırakılıyorum...dünyadaki değişimden herkes bir şekilde nasibini alıyor...ne kadar görmemeye çalışsam da görmek istemesem de kaçsam da illa ki dışarının daha farklı olduğunu görüyorum....biliyorum dışarıdaki insanların da öyle şen şakrak mutlu olmadıklarını....dünyadaki değişimin etkisi en ilgisiz kişiye kadar bile ulaşıyor...hiç evden çıkılmasa bile perdeleri örtsem bile hiçbirşey olmasa telefonun her zamankinden daha çok çalıyor...

kengi güvenli alanımda kişisel dünyamda mutluyum (yada öyle olduğumu sanıyorum) ta ki dışarının farkını görüp kendimle karşılaştırana kadar...ama ömrüm boyunca da dış dünyadan kaçmaya çalışmam anlamsız bir çaba biliyorum....orayı görmediğim sürece ancak mutlu olacağımın rahatımın bozulmayacağının da farkındayım...ama ben dış dünyaya açılmasam da dış dünyanın milyonlarca kolundan birisi beni buluyor ve bana uzanıyor...yani tamamen görmezden gelemiyorum da...istesem de olmuyor...

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla