Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-05-2010, 08:09 PM   #136 (permalink)
doris
Yüzbaşı

doris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,461
656 Mesajinıza toplam 4,071 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
doris is a jewel in the roughdoris is a jewel in the roughdoris is a jewel in the roughdoris is a jewel in the rough
Standart Cevap: damla damla bir günlük

garip bi döngü yaşıyorum günlük.. bu hüzün beni delirtiyo artık.. bi eksiklik var içimde bi eksik, bi yetersizlik duygusu hakim bende evet.. kendimi değersiz görüyorum galiba ve bu yüzden de şu kuantum sıçramayı yapamıyorum..
çok sıkıldım artık.. kaç ay oldu
kaç ay geçecek böyle evet kendime soruyorum daha ne kadar oyalanıcaksın nereye kadar...
başarmalıyım..
önce işe odaklanmalıyım ve artık çalışmaya başlamalıyım..
evet yine çalışıyorum ama istediğim işte değil..
o istediğim departmanda değil...
bi yolunu bulmam şart..
artık sıçrayışı yapmam gerek.. yoksa hiç bi zman bu saçma ezik ruh halini atamıycam..
aslında dışardan bakılınca hiç öyle değilim aksine acayip bi özgüven sergiliyorum ama içimi ben biliyorum..
bir tek ben... bu çelişkiden de bıktım niye böyle hissediyorum neden..
sanırım nerden başlıycamı bilemiyorum.. tek sorun bu.. evet başlamam gereken noktayı bulamıyorum dağılıyorum telaşa kapılıyorum ve bi çok şeyi aynı anda yapmaya çalışıyorum..
aklıma yarım bıraktığım o kitap geldi şimdi başatan okursam bu konuda bana yardımcı olucak..
bak yine dağıldım gördünmü.. neyse benim için bu yazdıklarım iyi bir analiz oldu galiba..
şimdi gidip nerden başlıycamı bulmam gerek..
hoşçakal bay günlük...

Yıkıldığın heran Yokolmadığına Şükret Kalk aynalara Bak.. Yorulduun heran Kolay ölümdeN vazgeç Kalk gökYüzüne Bak.. yüreğine güneş koy, yüreğine bulut koy, yüreğine yıldız koy, yola devam!!...
doris isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla