Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-05-2010, 08:01 PM   #129 (permalink)
kumsal1980
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,348
745 Mesajinıza toplam 3,872 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant future
Standart Cevap: Mesut'un Günlüğü

Monotonluğu yaşıyoruz.Anlıyordum ki biz robotlaşmışız.Cümlelerimiz bile aynı.Tekrarlıyoruz hayatı.Sabah kalkışlarımız,kahvaltı yapışımız,aynı yollardan yürümemiz.Düşüncelerimiz nerdeyse hep aynı.Bilinçaltımıza yüklenmiş.O bizi yönetiyor.Yeri geliyor bilinçaltımız yüklediği olumsuzlukları çeşitli olaylarda yüzeye çıkarıyor.Üzülüyoruz.Güzel şeyleri o kadar az yaşıyoruz ki.Hayattan ondan şikayet ediyoruz hep.Değişik yerlere gitmek üşendiriyor bizi.Farklı yerlerde yemek yemek üşendiriyor bizi.Sevdiklerimizle daha çok vakit geçirmek üşendiriyor bizi.Çoğumuzun yaşadığı hayat erkekler için iş ev yemek kahve ev yat iş ev yemek kahve ....Bayanlar için eğer çalışmıyorsa ev işi yemek yapma misafirlik yemek yapma akşam sabah oldu tekrar aynı şeyler.Şunu soracam gerçekten hayatı biz mi yaşıyoruz hayat mı bizi yaşıyor.Çoğumuz monotonluğa gömülmüş hiçbişeyin farkında olmadan yaşayıp gidiyoruz işte.Hayatın değerini bilmeden...Ben hayatı yaşamayı seçiyorum.
kumsal1980 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla