Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-05-2010, 05:02 PM   #9 (permalink)
DeLiTaY21
Üsteğmen

DeLiTaY21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 331
353 Mesajinıza toplam 1,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
DeLiTaY21 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: gerçekten hayatım değişti

ben pek mutlu olunacak bir durum göremiyorum yazdığında.ama tabi sen kendini daha iyi bilirsin.fakat bu yazıyı görünce çok şaşırdım desem yeridir.çünkü benim hayatımla tıpa tıp aynı şeyler.şimdi de ben yazayım siz görün benzerliği.
telkinleri dinlemeye başladıktan 1-2 hafta sonra işten ayrılmaya karar verdim.mali müşavir stajeriyim ve iyi bir büroda çalışıyorum.ne oldu bilmiyorum birden ben ayrılıyorum dedim.1 haziran itibariyle yokum.ve kpss sınavına hazırlanmaya karar verdim(gerçi verimli çalışamıyorum,bugün inşallah)
10 aylık ilişkim bitti ve zerre önemsemeden ve gıcık aldığım herşeyi söyleyerek.
ağustos itibariyle askere gideceğim.ve ne olacağını bilemiyorum.kısa dönem yapıp geleceğim inşallah sonrası ne olur bilmiyorum.
bir diğer şey ise bende telkinleri dinlemeye başladığım kendime aynen şunu söylemiştim: telkinleri dinleyeceğim ve 6 ay sonra ''gerçekten hayatım değişti'' diye bir konu açacağım.bu konuyu da yeni görüyorum.baya bir benzerlik olmuş ve beni oldukça şaşırttıçbelki de telkinleri dinleyen herkeste bu tarz şeyler olması normaldir.
şunuda demeden geçemeyeceğim.hala hayatım değişmedi ve yolunda giden hiç bir şey yok ve güzel olacağından umudum da yok...umarım herşey güzel olur...
Dinleme Başlangıcı: 05.06.2011
DeLiTaY21 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla