Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-05-2010, 08:00 PM   #15 (permalink)
murattimania
Teğmen

Tesekkür: 16
17 Mesajinıza toplam 55 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
murattimania is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: gerçekten hayatım değişti

Bende de direk hissedemedigim ancak disardan bakinca gozlemlenen degisiklikler oldu... Su anki halimden memnunum ama her zaman daha iyiye dogru gitmek gerektiginden bu gelisimi yeterli gormuyorum... Isi sirf telkinin uzerine yikarsaniz pek istediginiz verimi alabileceginizi zannetmiyorum...

Ayrica bence telkinin kisiden kisiye etki suresinin degismesinin sebebi, kisinin bu degisime ne kadar hazir olduguyla alakali... Ben kendimden ornek verecek olursam yillardir hatiryalamadigim sayida kisisel gelisim kitabi okudum... Her biri farkli konularda olsa bile ozunde kisisel gelisim kitaplariydi bunlar... Bu kitaplari her okuyusumda en fazla 1 hafta sureyle etkisinde kalip birkac degisiklik gozlemliyordum. Onun sonrasinda hayatim yine normal ritmine donuyordu... Ama bu telkinleri ilk olarak sanirim 3 ay kadar once dinledim... Ilk dinleyisimden itibaren uzerimden buyuk bir yuk kalkti gibi geldi, sanki bu zamana kadar okudugum butun kitaplarin anlamini biranda kavradim, butun parcalar yerli yerine oturdu gibi geldi...

Yani bu telkinler degisimi, beynimin farkli yerlerinde sakli olan bilgiyi tetikledi gibi geliyoru bana hep. Dedigim gibi ilk olarak 3 ay kadar once dinledim ve 3 aydir farkli bir ruh hali icindeyim. Bunun boyle devam etmesini umuyorum cunku bu yeni halim her zaman hayalini kurdugum halime cok yakin.

Uzun uzun yazdim belki ama anlatmak istedigim belki telkinlerin etkili olmadigi arkadaslar bu telkinleri kisisel gelisim kitaplariyla desteklerlerse farkli bir sonuc alabilirler...

Iyi gunler diliyorum...

Not: Elestiriye neredeyse hic tahammul edemeyen bir insan olarak bu konuda diger uyelerden gorus almak istiyorum. Neler yapmam gerektigi, elestiri aninda nasil davranmam ve bu eksikligimi nasil gidermem gerektigiyle ilgli. Yalniz konuyu nereye, hangi bolume acacagimi tam olarak bilemedim. Bana bu konuda fikir verirseniz sevinirim.
murattimania isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla