Alıntı:
xeon Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba arkadaşlar.Yazılarınızı uzun zamandır takip ediyorum.Doğruluğundan hiç bir şüphem yok.Şuan moralim çok bozuk.Çalıştığım işyerinde 5 aydır maaş alamıyoruz.İlerdede alacağımı zannetmiyorum.İş değiştirmek istiyorum ama bundada yaş problemi oluştu.Aslında ne kadar problem olmasada problem yaptılar.Çerkezköye kipa açılıyor ve ben oraya girmek istiyorum.Başvurumu yaptım ama soruşturduğuma göre tercihleri daha gençlerden başlıyorlarmış ben çokmu yaşlıyım yaşım 32.Ben kitabı okumadım fakat sizlerin anlatımlarıyla yapmaya çalışıyorum.Moralim bozuk olduğu içinden kendimi tam veremiyorum.Sizden ricam iki noktayı benim için uygularmısınız.Herkese teşekkür ederim.. |
eğer 32 yaş için yaşlı dersen kendine ben 45 yaşındayım ozaman boğaz köprüsünden atmalıyım kendimi.. çünkü bende iş arıyorum tam 13 aydır yani 1 yılı 1 ay geçti.. ama hala yok.. ama ümitsiz değilim fakat kanatlarım da cidden çöküntü başladı... iki nokta ya çok güvendim fakat çalışmadı bende tabiki bu benim eksikliğim olmalı.. benim için en zor olanıda 8 ekim 2009 da nikah yaptık fakat iş yokluğundan eşim çalıştığı işyerinde lojmanda kalıyor bende annemin yanında.. inanın sıkıntım buyuk...
iki nokta yı başaran arkadaşlarım LÜTFEN yardım edin bana ... iki nokta enerjinizi benim için kullanın.....