Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-08-2008, 12:48 PM   #8 (permalink)
GündüzAlp
Guest

Standart Ynt: Sirf kazanc saglamak icin yapilan inisiasyonlar...

Sevgili Hayal hanim,

Siz Master hatta kendi deyiminizle Grand Master ola bilirsiniz. Ama henüz ögrenci yetistirecek seviye de bir hoca degilsiniz. Size yazmis oldugum özel bir mesaji bile hazmedemeyip, burda alenen aciklamanizdan da anlasiliyor ki" Siz gercekten icinizde ki EGO'YU yenememis zavalli birisiniz. Oysa o mesaji size tüm samimiyetimle yazmistim. Grand Master olmaniz, ya da kendinizi cook üst seviyelerde gibi takdim etmeniz ise icler acisi. Mesajimda size sanki hakaret ettim gibi algilayip, size özel olarak yazilmis mesaji foruma tasiyip üstünlük saglamak gibi safliga cahillige düsmeniz, mahrem olani aciga cikarmanizdan da anlasildigi üzre, siz gercekten "Master/teacher" degilsiniz. Hic bir Teacher sizin gibi davranmayacagi gibi, karsisindakini tanimadan bilmeden onlarca hakaret yagdirmaz. Hatta hic ama hic kötü konusmaz. Benim "Master/teacher" olmam kanitlidir. Girin sayfama görün belgemi. Buyurun o halde su Grand olan titelinizi gösterin. Nedir sizi bana karsi cildirtan cileden cikartan sey? Gercek Reiki'nin Usui Reiki oldugunu söylemem mi? Bunu bir tek ben söylemiyorum ki" Tüm bu yolun gercek yolcularinin sözleridir benim söylemlerim. Kendimi ayuka cikarmam, kendilerini ayyuka cikaranlari da hic sevmem. Geldim geleli sizin tacizinize ugruyorum. Nedendir acaba? Neyi hazmademiyorsunuz? Nedir benimle alip veremediginiz? Hanimefendi burda bildigim dogrulari paylasmaya devam edecegim. Siz buna asla mani olamayacaksiniz. Beni suclamadan önce Yakomoz kardesime sorsaydiniz; önceden benim haberim olmadigini size söylerdi. Yazilar silindikten sonra haberim oldu. Neden silindigini de o zaman sordum. Sizin sildiginizi asla düsünmedim. Hatta sizin de Moderatör oldugunuzu bile bu yorumunuzdan sonra anladim. Bu ne bicim kindir ki" size sevgi ile yazdigim bir mesaja dayanamiyorsunuz? Gelin siz benim hocam olun, bundan ben asla gocunmam. Bana bir seyler ögretin. Madem söylediklerime karsi cikiyorsunuz, o halde bana, kisiligime hakaret ithamlar savurmadan yanlisimi söyleyin. Ve dogrusunu siz anlatin. Hic bir zaman Üstad'lik iddiam olmadi. Bunu bana yakistiran sizsiniz. Hem Üstad'im deyip, sonradan kisiligime hakaret eden yine sizsiniz. Türkiye'de hic bir Reiki Teacher'le kontagim olmadi. Simdi buna sükrediyorum. Nedir bu kiskancliginiz anlamadim. Ikide bir bana, sizin frekansinizda olanlar size gelecektir demenizden sunu anliyorum; siz korkuyorsunuz. Dogrulardan, dogrulari ögrencilerinizin ögrenmesinden korkuyorsunuz. Korkmayin, size ait olan sizin ögretilerinizi ögrenmis hic bir ögrenciyi sizden calacak degilim. Bunu daha öncede ifade ettim. Benim ögrencilerim bana yeter. Bu güne kadar cok büyük sabir ve metanetle saldirilarinizi görmezden geldim. Ama artik yeter. Lütfen kendinize gelin. Ne olursaniz olun ama önce terbiye nedir bunu bilin. Hic tanimadiginiz birine; internette ssizin gibi bir sürü Teacher dolasiyor gibi ifadeleri kullanmayin. Siz kendini asamamis birisiniz. Eger siz iddia ettiginiz gibi Grand bilmem ne olsaydiniz EGO'nuza sahip olur, size özel yazilmis bir mesaji aciga vurmaz, yine ayni yoldan yazacakklarinizi yazardiniz. Ayipliyorum sizi. Size kötü bir sey yazdigim icin degil, bir mahremi aciga vurdugunuz icin. Hem siz nasil bir Moderatörsünüz? Nasil olurda bir Üyenin özel mesajini aciktan yayinlarsiniz? Bunu site sahipleri görmüyorlar mi? Burdan aciktan rica ediyorum, sizin bu yaptiginiz cezasiz kalmamali. Insaallah geregini yaparlar. Hanimefendi korkarim ki siz ne Reiki1'i ne de diger kademeleri hakki ile yerine getirdiniz. Siz de gördügüm, ve hissettigim ahvaliniz bana sizin hic bir kademeden gecemediginizdir. Yazdiklarinizdan da anlasilacagi üzere, siz gercekten kisisel kesfinizi hala yapamayan zavalli birisiniz. Bu tavirlarla mi ögrenci yetistiriyorsunuz? Sizin kisiliginize bir tek sözüm olmamasina ramen bana bunca kininizi simdi anliyorum. Hanimefendi Reiki 1 seviyesini tamamlayamayan kisiler aynen sizin gibi olurlar. Sizden tekrar ediyorum; Su grand diplomanizi gösteriniz. Kimden aldiginizi cok merak ediyorum. Siz kesinlikle ne Grandsiniz, ne de Teacher. Reiki zertifikalarinda Gran diye bir kelime de gecmez zaten. Master/teacher ingilizcedir. Meister/Lehrer ise Almancadir. Kim verdi size bu Zertifikayi? Gösterin bana Usui Reiki zertifikanizi. Israr ediyorum, cünkü sizin bana karsi cephe almanizin altinda bu yatiyor. Hic bir Master, ya da Meister Teacher ya da Lehrer ünvanina sahip olmadan inisiye yapamaz. Buna asla yetkisi yoktur. Yaptigi inisiye islemi gecerli degildir. Zaten ögrenci de bir müdedet sonra bunun farkina varir. Master'lerin inisiye adi altinda yaptiklari sadece enerji verip, o kisiyi bir müdedet rahatlatmasi kendini iyi hissetmesidir. Tekrar ediyorum; Reiki 3a seviyesinde Master olanlarin inisiye yapma, ögrenci egitme yetkileri kesinlikle yoktur. Sadece bunu Reiki 3b seviyesinde ki Master/teacher'ler yapa bilir. Tüm kardeslerimin azami dikkat etmeleri gereken sey budur. Eger Reiki 1 inisiasyonu sonrasinda kisisel bir takim kesifler baslamiyor, Fizyolojik Psikolojik döngüler yasanmiyorsa bunun sebebi gercek inisiye olmamalarindan kaynaklaniyor. Hanimefendi, geldim geleli beni muhatap almayacaginizi kacinci keredir beyan ediyorsunuz, ama her nedense her defasinda EGO'nuza yenik düsüp yine muhatap aliyor yazilar yaziyorsunuz. Ben sizi tanimam, yazdiklarimi siz neden üstünüze aliniyorsunuz? Simdi gelelim size yazmis oldugum, sizin beni, sanki size hakaret etmisim gibi sucladiginiz, ve bunu aciktan yayinlayarak bir nevi suc islediginiz mesaja...

Benim size tüm samimeytimle yazdigim mesaj...

Sevgili kardesim, benim yasim 45, isterseniz size abla da diye bilirim:) Sizi ve tüm kardeslerimi cok seviyorum. Ben de kin, nefret, haset, fesat gibi seyler aramayin rica ederim. Anladigim kadari ile Siz Usui Master seviyesindesiniz. Tabii ki yanilmiyorsam. Kardesim, isterseniz size Usui Teacher inisiasyonunu karsiliksiz vere bilirim. Yalniz bu ikimizin arasinda kalmasi sarti ile. Bana kizmayiniz. Bildiklerimi, ögrendiklerimi, ögrencilerime uyguladiklarimi anlatiyorum. Size karsi en ufak bir seyim oldu ise özür diliyorum. Kimseyi degil incitmek, yüzlerinin asilmasi bile yüregimi yakar. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Buna inanmanizi rica ediyorum. Teacher inisiasyon konusunda inanin cok ciddiyim. Siz benim kardesimsiniz. Hatta kabul ederseniz ablamsiniz. Siizin bir seyi arzu etmenizi kendim icin emir telakki ederim. Kardesin Ismail

Bu mesajin nesi size bu kadar dokundu? Bu aramaizda kalsin diye sart kosmam ise, Sevgili hanimefendi, bunu sizin icin söyledim. Kimse bilmesin kimse duymasin siz böylelikce Teacher olun istedim. Bu mesaji yazarken eger icimde size karsi en ufak bir kinim olsaydi, size abla demeyi teklif etmezdim. Eger icimde bir benlik mücadelesi olsaydi, zaten size bu mesaji yazmazdim. Size dokunan sumudur yoksa. "Sen kim oluyorsun da bana böyle bir sey teklif edebiliyorsun". Yoksa bu mu size dokunan? Ve bu mesaji foruma tasirtan? Hanimefendi benim yetistirdigim 13 tane Teacher var. Dünyanin dört bir kösesinden yüzlerce ögrencim var, böyle biri icin internette sizin gibi yüzlercesi var ifadesini nasil kullanirsiniz? Sizin sahsima yazdiginiz yorumu, ve benim bu yorumumu sizin ögrencilerinizin okumasini rica ediyor, ve bu yaptiklarinizi onlarin vicdanina birakiyorum. Isik sizinle olsun. Olsun ki bir daha EGO'NUZA yenilmeyin. Ismail