Ynt: Sirf kazanc saglamak icin yapilan inisiasyonlar... Hanimefedi, bahsettiginiz, adina Reiki dediginiz, ve hatta Büyük Üstad Dr.Usui'yi bile safdisi biraktiginiz tekniklerin hic birinin gercek Usui system Reiki ile uzaktan yakindan alakasi yoktur. Iste sizi cildirtan da budur. Ainesi isdir kisinin lafi bakilmaz sözünü aynen size iade ediyorum. Sizin bu tekniklerle yaptiginiz inisiyelerin hic biri hic bir ögrencinizde gelisme saglayamaz. Sizde olmayan bir sey, asla ögrencilerinizde de olmaz. O kardeslerime burdan cagri yapiyorum; Kardeslerim, lütfen sizlerden rica ediyorum, gercek Reiki'nin ne oldugunu arastirin. Beni degil, Hayal hanimdan bana gelmeyin, ama gercek Usui Reiki Üstad'larini mutlaka bulun ve onlardan tekrar inisiasyon alin. Simdiye kadar yazdiklarimi lütfen iyi okuyun. Bu yazilanlar sizlerde olmadi ise, yani kisisel gelisim saglanmadi ise bunu mutlaka sorgulayin. Üstüne basa basa tekrar söylüyorum. Hic bir teknige karsi degilim. Ama adina Reiki denilen seylerin hepsinin gercek Reiki olmadigini söylüyorum. Bunu dilimin döndügünce de söylemeye calisacagim. Yazdiklarim gercegin gercegidir. Lütfen bu yolda kimseye haksiz paralar kaptirmayin. Mutlaka Teacher zertifikasini görün. Bunu sormaktan asla cekinmeyin. Hayal hanima gel benim ögrencim ol gibi bir sey asla söylemedim. Sadece Teacher inisiasyonu teklif ettim. Zaten bu yazdigim mesajda da acik olarak görünüyor. Hic bir yerden ögrenci aramadim, aramiyorum. Arayanlarin ne halde olduklarini hep beraber gözlemliyoruz zaten. Kendilerini dahi egitememis bir takim ögretmenler, ögrenci yetistirmeye kalkiyorlar. Rica ediyorum bu konularda cok dikkatli olun... |