Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-08-2008, 01:38 PM   #25 (permalink)
Baris
Üsteğmen

Tesekkür: 134
169 Mesajinıza toplam 952 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Baris is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Bleteria'nın Günlüğü

Sevgili Günlük :)

Bu aralar siteye pek giremiyorum. Malum Dersane başladı. Öss'ye hazırlanıyoruz. Bilgisayar açmaya pek fırsat olmuyor. Okul başlayınca çok daha yoğun olacam. Umarım o zaman da siteye girmeye fırsat bulurum.

Neyse, şunu söylemek isterim ki benimle ilgili herşey yolunda. Biraz EFT, İki nokta ve Serenity'nin çakra açıcısı sayesinde Stres konusnda önemli yol kat ettim. Stresi %60 yok etsem de tik gibi ikide bir öksürmeyi hala yok edemedim. (bu öksürme kalan %40lık stres olunca oluyor. Belki stres tamamen yok olursa o da yok olur diye düşünüyorum)

20 günden fazla oldu ilk defa yaptığım bir porgramı aksatmadan uyguluyorum. Ben de şaşırdım :) Telkinleri de 20 günden fazla oldu gece dinliyorum. Her ne kadar bazen teknolojinin azizliğine uğrasam da etkilerini şu son zamanlarda baya hissetmeye başladım.

Artık şaşırtıcı bir derecede derslerle de ilgilenmeye başladım. Geçen sene böyle derslerle ilgileneceğimi söyleseler yılın espri ödülünü verirdim. Yine de Öss de başarı için daha cok calışmam lazım ama başlangıç olarak iyi başladım. Umarım Sınava kadar bu tempoda çalışırım..

İşte dediğim gibi benimle ilgili herşey yolunda. Ancak benimle ilgili olmayan ama beni doğrudan etkileyen bir problem var. Umarım her şey yoluna girer..

Sevgilerimle..
Baris isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla