Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-05-2010, 09:43 PM   #13 (permalink)
Elektra
Guest

Standart Cevap: bu altıncı his mi,çekim yasası mı?

Alıntı:
melis_88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bende müzikle ya da videoyla hiç olmadı da annem ve babam çok yaşıyorlar bunu özellikle radyo dinlerken...bırakın müzikle cevap gelmesini spiker konuşarak veriyor cevabıannem de daha çok oluyor ... şimdi o nasıl olcak diyosunuzdur nasıl olduğunu bende bilmiyorum ama size babamın başından geçen en ilginç ve komiğini anlatıyım....şimdi benim babam takma diş kullanır,dişlerini azından çıkarır öyele fırçlar söylemesi ayıpnese işte bir pazar günü babam tatil olduğundan işede gidemiyor haliyle sıkıntıdan çıkardı dişleri fırçalamaya başladıradyo çalıyor arkadan spiker birden ''yaa böle olursun işte işe fazla bağlanıp yapcak birşey bulamayınca çıkarır dişleri elinde fırçalarsın''gibi bir cümle kurdu yani babamın o an içinde bulunduğu durumu betimledi adam resmen:(tabi cümleyi tam hatırlamıyorum ama dediğim cümleye çok yakın bir şeyler söyledi...)
Haha harikaymış ya İşte bana da böyle oluyor ya televizyon ya da radyo cevap verir normalde. Ama muhteşem bir olay insan hem eğleniyor hem de gülüyor. Bak bende bir anımı anlatayım, geçen yaz evde oturmuş televizyon izleyip kolamı içiyordum ,kuzen aradı telefonla yanına çağırdı beni, yine sinir edicek biliyorum tabi. Sesli bir şekilde dedim ki gitsem mi gitmesem mi şimdi başlıycak yine konuşmaya çıldırtıcak beni dedim, televizyonda bir film oynuyordu adam aynen şöyle dedi: ya ne gidicen otur yerinde iç kolanı şimdi yine saçmalıyacak asabını bozacak işin mi yok dedi Ben zaten yerlerdeyim o zaman Oturdum sonra koltuğumda izlemeye devam ettim filmi, 1 saatte güldüm bol bol.