Konu: Ben Geldim
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-05-2010, 01:58 PM   #5 (permalink)
ELFİ

Tesekkür: 9
5 Mesajinıza toplam 18 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ELFİ is an unknown quantity at this point
Standart selam :)

Çok teşekkürler hepinize. Siz beni çok fazla tanımasanızda ben mümkün olduğunca yazılarınızı okumaya çalışıyorum.Hepinizi çooook seviyorum. Şöyle bir başlangıç yapayım isterseniz hayatıma hep şunu dururdum kendime Allahım insanın hayatında tek bişey bile yolunda gitmezmi? Öyle sıkıntılı ve bir aylık bir senelik değil üniversieye adım atmamla başladı.aniden maddi nlamdaki sıkıntılar okuldaki moralimi çok bozdu elişi yapıp satarak bitirdim. 1 sene sonra iş buldum ve kabus o zaman başladı isim vermiyorum Kurumum tam bir fiyaskoydu ne tip ararsan mevcuttum . Kurum olduğu için istifa etmeme ailem müsade etmedi. sekiz yılllık iyi kötü çoğu kötü bir dönemden sonra yanımda çalışan şahıs çalıştığım firmayı diyeym yüklüce dolandırıp kaçınca 1-şefiydim görevimden alındım 2-maaşım yarı yarıya düştüm aradan 5 yıl geçti hala o maaşımı alamıyorum 3-insanların gözünde 3kurşluk oldum çünkü mutlaka onunda parmağı vardı işin içinde diğe düşündüler ve her önüme gelene işin doğrusunu anlatıp durdum. 4-Yeni Hamileydim ve ilk çocuğumdu üzüntüden ve
mahkemelerde şahitlik yapıp emniyette ifade vermekten hamileliğim nasıl geçti ve nasıl anne oldum anlamadım.5-Kanser Riski taşıyan ağır bir hastalık geçirdim ve yeni anneydim.
ELFİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla