Cevap: ve yine ben Dünya kadar borcumuzu ve yeni evli olduğumuda söylemişmiydim:) İşte böyle bunlarla ne mi yaptım? ağladım kendime olan saygmı ve güvenimi tamamen yitirdim. İnsanların bana bakarken acınası bakışları beni dahada dibe attı ve yemekten içmekten ve kendime bakmaktan vazgeçtim. gram yaşama hevesim varsada onuda oğluma adadım. İnanın insanlar acımaktan başka olumlu bişey yapmıyor. Aileniz dostlarınız bile bir süre uğraşıyorlar ama daha sonra mevcut halinize alışıyorlar. Kendim herşeyden vazgeçsemde İçimde bişey vazgeçmiyordu küçücük bir ses diren diyordu. Tabi bunlar iş hayatınıza ilişkilerinize ve ailenize eşinize yansıyor ve herşey dahada kötü gidiyor. Ağladığım ve uyuyamadığım bir sabah internedi açtım ve google hayatım değişsin gibi bişeyler yazdım bu site çıktı ego güçlendirici suçluluk duygusu ne varsa indirdim. Forum konularını okudum hayatıma ilk defa sanki güneş doğuyordu yanlız olmadığımı anladım. Atakan Bey'le email yoluyla görüştüm bana her şekilde çok destek oldu. Umduğumdan daha mükemmel bir insan. Sonra okumaya başladım okumak hayatımda sayfa sayfa tozlarını aldı çekim yasası, the secret matrix'e hükmedin ne varsa ne duydumsa kafam kazan gibi oldu bir ara :) ama hala okuyorum. Eskidende çok okurdum ama iki yıl elime kitap almadım bu dönem hayatımın Orta Çağıydı. Neyseki şimdi çevremde tekrar çok sevilen saygı duyulan biriyim. Herşey Sende başlayıp sende bitiyormu. Sen varsan herşey var. Şu an çevremde bir çok insana yardımcı olup yol göstermeye çalışıyorum. Tekrar üniversite sınavına girdim ve 34 yaşında çok iyi bir puan aldım. Oğlumla daha fazla ilgileniyorum. Bu siteye gönül borcum ve bir yaşam borcum var tüm farkında olmadan yazdıklarıyla hayatıma renk katan herkesede tekrar sonsuz teşekkürler. İş yerimden yazdığım için yarım yanlış yazarsam affedin. Evde internetim yok şu an. Sizi seviyorum. |