Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-08-2008, 03:40 PM   #72 (permalink)
ceren18
Üsteğmen

ceren18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 174
142 Mesajinıza toplam 477 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ceren18 will become famous soon enoughceren18 will become famous soon enough
Standart Ynt: kendimden geriyeeee

evet yavas yavas üniversiteli olma yolunda ilerliyorum çok az kaldı üniversitelerin açılmasına aslında açılmasını çok
istiyorum çünkü evde çok sıkılıyorum üstüme afakanlar basıyo bu sitede olmasa heralde sıkıntıdaan çatlardım
bugün sana anlatmak istedigim bişey var günlük suan beni seven ve benden cevap bekleyen 3 kişi var allahım sanki insanlar benim
kimseyle sevgili olmak istedigimi anlarmıs gibi gelip benden hoslanıyolar begenilmek herkesin oldugu gibi benimde hosuma gidiyo ama istemiyorum istemiyorum istemiyorum
kendimi hazır hissetmiyorum hem ask benim için herkesle yasanabilicek bişey degil ve ben yasımın henüz bunlar için erken oldugunu düsünüyorum hangi arkadasıma yakın davransam ve yüzüne gülsem patttt ben senden hoslanıyorum cümlesini duyuyorum ben hayatta bir kişiyi sevmek ve onunlada evlenmek istiyorum belkide buyüzden kimse bana cekici gelmiyo zaten bunlara kafa yorsam sanırım suan üniversitede olmazdım bazen sorun bende mi diyorum arkadasıma bir tane teklif gelsin havalara uçuyo biri bana teklif etsin ben hep endişeleniyorum sanırım okumak bir meslek sahibi olmak benim için herşeyden önde zamanla benim için eniyi olanı beni bulucak biliyorum super
ceren18 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla