Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-08-2008, 04:19 PM   #12 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Sirf kazanc saglamak icin yapilan inisiasyonlar...

Alıntı:
sevilay can Nickli Üyeden Alıntı
Site yoneticilerine sesleniyorum bence hayalayazin ozel yollanmis bir mesaji izin almadan ifsa etmesi o kisiye saygisizlik ve bunu yaptigi icin Ismail beyden herkese acik olarak ozur dilemeli.Ogretmenim diyen biri bunu yapiyorsa...

Pes ya pes!İnsanı illa zıvanadan çıkartıyorsunuz.Yazmayalım konu uzamasın diyoruz ama bu kadar da olmaz.Dur bir bakalım bu ne şiddet,ne celal.Daha 2 haftan dolmamış sitede.Bu ne karıştırıcılıktır,bu nasıl bir zihniyettir.kimseyi tanımadan bilmeden ne hakla hesap sorarsın,yargılarsın,ceza kesmeye kalkarsın.İnsanda bir had hudud vardır.Ondan da mı yoksunsun anlamadım.

Öğretmenim diyen biri dediğin kişi Hayal Ayaz!!Üslubuna dikkat et adını ağzına almadan önce.Bir tart biç.Ben bile sana geçen gün mesaj yazmadan oturdum daha önce gönderdiğin mesajları okudum ondan sonra yazdım ne yazıcaksam.Vakit ayırın da okuyun bakalım beğenmediğiniz kişinin 3-5 mesajını.Öğretmenden önce o bizim canımız ciğerimiz.Kimseye harcatmayız.Ama duruyorsakta yazıcak birşeyimiz olmadığından değil,Hayal ablaya olan saygımızdandır.Saygı!!Açıklamamı ister misin ne demek olduğuna dair?
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla