Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-08-2008, 04:37 PM   #14 (permalink)
MuminOKAN
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Sirf kazanc saglamak icin yapilan inisiasyonlar...

ya arkadaşlarım, canlarım, ciğerlerim, reikicilerim benim.

geçenlerde yazdığım mesajı sildim...
keşke silmeseydim. ama hayal ablamı dinledim "mümin huzursuzluk çıkar" dedi ve "bu siteye onlarca insan geliyor bu bizim sitemize yakışmaz" dedi. ama burada bakıyorumda atıp kesmek... bu ne yaa?

bi kere daha yazıyorum... (hatırladığım kadarıyla)

ismail / bülbül...
hocam, reiki üstadım... önce insanız... değil mi?
reklamını yap abi sonuna kadar yap. sana kimse yapma demiyor... ama dur bakalım daha dün bir bugün iki... ne bu yaa?
vermeyi düşündüğün derslerinin ücreti neyse açıkça yaz abi, kime uyarsa gelsin senden ders alsın ne dersi vereceksen...

neysen nesin -yok ben reiki yi en iyi bileninizim yok ben şunu bilirim yok o öyle yok bu böyle- abi beni bir yudum enteresa etmiyor...
beni ilgilendiren kısmın, bana ne kadar bilgi vereceğin.

burası bir paylaşım platformu... unutmayalım...
burada bilgilerimizi paylaşıyorum...
deneyimlerimizi...
reklamını da yap... yaz abi ders saatini, vereceğin konuları ve ne kadar olduğunu, üstü kapalı olmasın...
kime uyarsa gelsin senden ders alsın...

ne bu böyle yaa... bu bilgiçlik kime...
biliyorsan yaz abi... biz de öğrenelim...
kime hangisi doğru geliyorsa onu seçer...
herkesin böyle bir hakkı var...

paylaşacaklarınında ücretsiz olanlarını yazmanı rica ediyorum.
çünkü bende verecek 5 kuruş para yok...

----

tavrım için kusura bakma ama kaç yaşında insanlarsınız... yakışmıyor...

--------------------------------

Alıntı:
sevilay can Nickli Üyeden Alıntı
Site yoneticilerine sesleniyorum bence hayalayazin ozel yollanmis bir mesaji izin almadan ifsa etmesi o kisiye saygisizlik ve bunu yaptigi icin Ismail beyden herkese acik olarak ozur dilemeli.Ogretmenim diyen biri bunu yapiyorsa...
önce bi siz edin bakalım...
edebilecekmisiniz???

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla