Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-08-2008, 04:41 PM   #22 (permalink)
MuminOKAN
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Ynt: EGO GÜÇLENDİRMENİN ANLAMI NE?

Alıntı:
quarissma Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar ben ego güçlendirici ve suçluluk duygularını 10 gündür dinliyorum hergün hiç aksatmadan en az 8 saat dinledim. ilk başlarda ilk 4-5 gün değişimler hissettim . ama son 5-6 gündür tekrar eski karamsarlığa dönmüş durumdayım. acaba bu normal bir durum mu süreç boyunca bir iyi bir kötü dalgalanma şeklinde mi ilerlicek. birde bende sosyal kaygı durumu var bunun için ego+suçluluk la birlikte sosyal fobiyi dinlemeyi düşünüyorum . bu yararlı olur mu?
yardımcı olursanız sevinirim .iyi çalışmalar , esen kalın...
öncelikle hoşgeldiniz...
tabii ki bu dalgalanmalar oluyor olmuyor değil... geçici ve normal bir durum yani...

ego+suçluluğu biraz daha dinleyip listene ekleyebilirsin. ama eklemek istersende sorun olmaz... 3ünüde dinleyebilirsin...

sağlıcakla ve ışıkla...

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla