Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-05-2010, 12:07 AM   #14 (permalink)
eski
Üsteğmen

eski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,925
339 Mesajinıza toplam 1,138 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
eski will become famous soon enougheski will become famous soon enough
Standart Cevap: Yüz okuma sanatı

ayy okuyamadım hepsini sevinsemmi üzülsemmi şaşırdım alçakgönüllü diyo seviniyorum, köpek diyo üzülüyorum . hayvanları bari kendine saklasaymış en sonunda sadece gülerek okumaya başladım. yüzü asık insan somurtkan olur ne demek yaa

çocukken böyle bir hikaye okumuştum o aklıma geldi: adamın biri yine böyle insanları hayvanlara benzeterek onları analiz ediyor. ancak bir kadını hiçbir hayvana benzetemiyor ve hayran oluyor. evleniyor. gel zaman git zaman kadının yerden alacağı birşeyi ayak parmaklarıyla tutup aldığını görüyor ve kadının maymun tipi olduğunu anlıyor. o zaman çok ilgili çekmişti. nerden buldum kitabı bilmiyorum

bizim atalarımızda uğraşmış insanların yüz tipine göre karakter analiziyle. isim hatırlayamıyorum ne yazıkki ama aklımda kalan hikayeyi anlatayım:

araştırmayı yapan bu zat öğrencileriyle beraber yolculuk yapıyor ve bir handa kalıyorlar. han sahibi mavi gözlü. han sahibi bunlara çok güzel hizmette bulunuyor, güleryüzlü davranıyor, ancak bu kişi analiz ettiği karaktere uymadığı için çok şaşırıyor. handan ayrılacakları zaman han sahibi yüklü bir ücret istiyor. o zaman rahatlıyor araştırmayı yapan zat: paramızdan olduk ama bunca yıllık emeğimiz, bilgimiz boşa gitmedi gibisinden birşeyler söylüyor.

aklıma bunlar geldi. bir de büyük gözlüler için aptal demiş sanırım benim bildiğim meraklı olurlar, hatta öyleyimdir. çok alındım gerçekten

devamını sonra okuyacağım ama =)=)
eski isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla