Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-05-2010, 03:14 AM   #88 (permalink)
esmas
Teğmen

esmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 130
72 Mesajinıza toplam 399 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
esmas will become famous soon enoughesmas will become famous soon enough
Standart Cevap: Astral Seyahat

dun geceden beri bugun sabah saatleri de dahil olmak uzere epey denedim. neredeyse toplam 3-4 saatimi ayirdim.
bu gece sanki biseyler daha farkliydi. en azindan kulaklarimda uguldamalari bariz sekilde duydum.uyusmayi hissettim.
tam ip teknigine gecmistim ki gozlerimi asiri bir hizla kirpiyormusum gibi bir his oldu. sanki goz kapaklarimi asiliyorlardi. acaip hizli sekilde kipirdiyordu gozkapaklarim.(tabiki gozlerim kapaliydi).
derken heyecanlandim,heyecanima aldiris etmeyip iple yukari cekiliyormusum hissini yakalamaya calistim ama korktum galiba :))
bir ara kendi yuzumu gorur gibi oldum,coook uzakta gordum yuzumu ve iyice heyecanlanip butun emegimi heba ettim :S
keske daha onceleri ''korktum,cok korkunc biseydi, birdaha denemiycem '' gibi mesajlari okumasaydim diyorum.
internette astral konusu altinda illaki korkuya deginilmis. korku olayini okumamis olsaydim korkmazdim diye dusunuyorum.insan ister istemez etkileniyor haliyle.
ama korkuyu yenecegim..denemeye devam edecegim.cok hos bi duygu olacagina inaniyorum.basaracagima inaniyorum.:)
Azmine sımsıkı sarıl, bak ne olursun! "

Mehmet Akif Ersoy
esmas isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla