28-05-2010, 10:16 AM
|
#89 (permalink)
|
Guest | Cevap: Astral Seyahat Alıntı: esmas Nickli Üyeden Alıntı
dun geceden beri bugun sabah saatleri de dahil olmak uzere epey denedim. neredeyse toplam 3-4 saatimi ayirdim.
bu gece sanki biseyler daha farkliydi. en azindan kulaklarimda uguldamalari bariz sekilde duydum.uyusmayi hissettim.
tam ip teknigine gecmistim ki gozlerimi asiri bir hizla kirpiyormusum gibi bir his oldu. sanki goz kapaklarimi asiliyorlardi. acaip hizli sekilde kipirdiyordu gozkapaklarim.(tabiki gozlerim kapaliydi).
derken heyecanlandim,heyecanima aldiris etmeyip iple yukari cekiliyormusum hissini yakalamaya calistim ama korktum galiba :))
bir ara kendi yuzumu gorur gibi oldum,coook uzakta gordum yuzumu ve iyice heyecanlanip butun emegimi heba ettim :S
keske daha onceleri ''korktum,cok korkunc biseydi, birdaha denemiycem '' gibi mesajlari okumasaydim diyorum.
internette astral konusu altinda illaki korkuya deginilmis. korku olayini okumamis olsaydim korkmazdim diye dusunuyorum.insan ister istemez etkileniyor haliyle.
ama korkuyu yenecegim..denemeye devam edecegim.cok hos bi duygu olacagina inaniyorum.basaracagima inaniyorum.:) | Korkacak hiç birşey yok. Yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin ama son anda pes etmişsin. Sende olan belirtiler normalde bende 15 dk sonra oluşuyor ama çoğu defa alnım kaşındığından astrale çıkamıyorum. Kaşıdığım zaman hemen dikkatim dağılıyor. Bir de çıkmak üzereyken içimdeki bir ses hadi oldu aslanım ha gayret dediğinde yine dikkatim dağılıyor, içimde beni destekleyen büyük bir grup var sanki Astral çıkışı yapıcaksın sen pes etme sakın ve en önemlisi korkulacak birşey yok korkma. Sevgiler... |
| |