Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-05-2010, 04:27 PM   #6 (permalink)
debiantech
Teğmen

Tesekkür: 22
28 Mesajinıza toplam 104 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
debiantech is on a distinguished road
Standart Cevap: Olumsuz düşünen bir ailenin ferdi'yim

Sebastian aliemin durumu bizim de "Şu an için!!!" bizim de iyi değil. İnan sen güçlü ve savaşan bir insansın.Kendini küçümsememeni öneririm.Senin durumunda bir çok insan olumsuzluğun dibinde "kaderine razı bir şekilde" duruyor.Fakat sen değil.Bu bile güçlü olduğunu gösteriyor.Etrafında anne babanın olumsuz bilinçaltı mesajlarını kendinde ki bu gücü NLP diliyle kaynağını görmeyi engelliyor.Her olumsuz mesajı duyduğunda bu mesajı atacak bir mantra bulmanı ve NLP öğrenmeni acil olarak çapalama yapmanı öneririm.Borç olayına gelince o konuda benim de problemlerim oluyor.Çünkü bilinçaltım annem babam çevre tarafından doldurulan yokluk fakirlik mesajları ile dolu.Bunu da aşmanın yolunu bilen varsa yardımcı olmasını en azından bilinçaltını bu yanlış inançlardan nasıl arınabiliriz anlatmasını isterim.Şu an vaktim az daha da yazmak isterim.
debiantech isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla