Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-05-2010, 06:07 PM   #94 (permalink)
Elektra
Guest

Standart Cevap: Astral Seyahat

Alıntı:
DeLiTaY21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
valla arkadaşlar bu akşam eve gidince 2 saat uyuyacağım ve astral telkin cdsinide takacağım 2 saat sonunda belki bir şeyler olur çünkü ben bunu uzun zamandır yapmaya çalışan birisiyim.ücretli telkini 1 gün aksatmadan dinledim.sırf bunun için meditasyon yapmaya bile başlamıştım.artık bir sonuç almak istiyorum olumlu yada olumsuz.ama pekte ümit bağlamıyorum açıkcası.
Telkinini de dinliyormuşsun Astralin. Bence en ümitlimiz sen olmalısın, zor birşey değil çünkü. Ama vakit ayırmayı bilmelisin. Çıkışa odaklan çıkış için en az 1 saatini ayır. Bunu düzenli yaparsan sonuç alırsın. Ben istemsiz yaptığım halde çıkışa yaklaşıyorum baya. İstemsiz yapmamın nedeni, ilk çıkıştan sonra bunu her zaman yapmak isteyeceğim için bu, uykumu alamama yol açacak çünkü gitmek istediğim ve beni çok mutlu edebilecek bir iki yer var. Astrali de gece vakti dışında yapma şansım olmadığından yapmamalıyım. Kendi metodumla çıkış yolu oluşturdum kendime. Çok kişiye çıkış stillerini sorup öneri aldım ama en iyi çıkış stili kişinin kendi oluşturduğu stildir. Ben buna inanıyorum. Sende stilini oluştur. Oluşturursan gerisi kolay.Sevgilerimle...