Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-06-2010, 01:02 PM   #6 (permalink)
kumsal1980
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,348
745 Mesajinıza toplam 3,872 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant future
Standart Cevap: Evlilikte mezhep farklılığı

Bu konuyu açtıktan sonra forumlara baktım da tartışmalar çıkmış.Buda benim hoşuma gitmedi.Ben tamamen iyi niyetle yazdım.Hatta yetkili birine mesaj atıp konuyu silmelerini istedim.Tamamen iyi niyetle yazdığım bir konuydu.Öncelikle belirtmek istiyorum.Alevi inancının temeli insan sevgisi ve hoşgörüdür.tülsüm'ün de dediği gibi.Ben kendimi yermek için demiyorum.Ben üniversitede yurtta kaldım.Kaçkez arkadaşları sahura kaldırdım.Oruç tutmadğım halde.Hep hoşgörülü oldum bu konu da.Bu benim içimden gelen bişeydi.Önemli olan herşeye sevgiyle yaklaşmaydı.Hoşgörülü olmakdı.Bence insan olmanın en önemli ölçütü budur.Önyargısız sadece karaktere bakıp öyle davranmak en güzeli bence.Yorumlarınız içinde teşekkür ederim...
kumsal1980 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla