Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-06-2010, 02:06 PM   #8 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Evlilikte mezhep farklılığı

Alıntı:
kumsal1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu konuyu açtıktan sonra forumlara baktım da tartışmalar çıkmış.Buda benim hoşuma gitmedi.Ben tamamen iyi niyetle yazdım.Hatta yetkili birine mesaj atıp konuyu silmelerini istedim.Tamamen iyi niyetle yazdığım bir konuydu.Öncelikle belirtmek istiyorum.Alevi inancının temeli insan sevgisi ve hoşgörüdür.tülsüm'ün de dediği gibi.Ben kendimi yermek için demiyorum.Ben üniversitede yurtta kaldım.Kaçkez arkadaşları sahura kaldırdım.Oruç tutmadğım halde.Hep hoşgörülü oldum bu konu da.Bu benim içimden gelen bişeydi.Önemli olan herşeye sevgiyle yaklaşmaydı.Hoşgörülü olmakdı.Bence insan olmanın en önemli ölçütü budur.Önyargısız sadece karaktere bakıp öyle davranmak en güzeli bence.Yorumlarınız içinde teşekkür ederim...

Konuyu bilerek kaldırmadım, görmediğimden değil yoksa :)

Burası benim için bir aile yeri herşeyden önce. Hepimiz birbirimizi az çok tanıyoruz, sevdiklerimizin yanında sadece saygı duyduklarımız da mevcut. Farklı forumlarda aynı konu hakkında çıkan tartışmalar bizi ilgilendirmiyor şahsi fikrimce. Burası insanların birbiriyle empati halinde konuşup tartışabildiği, farklı fikirler ve inançlar olsa da karşısındakine saygı duyabildiği bir yer.

Konuyu açanın ya da konuya yorum yapanların görüşleri benim için çok önemli olsa dahi, gözle görünen bir sürtüşme olmadığı, saygının korunabildiği, fikir alış-verişinin düzen çerçevesinde yapılabildiği her konunun ''tekrar olmadığı sürece '' takipçisi ve destekçisiyim. Bu yüzden bu konuyu kaldırma gereği duymadım.

Saygı ve sevgilerimle.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla