Alıntı:
BURCU GELEGEN Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Hayal
Sonunda okuyabildim günlüğünü ben tam tersi asla yalnız kalamayan biriydim ve hala da öyleyim ama arada fark var . Eskiden çok maddeci paracı biriydim insanları seçerdim giyim tarzı işi gücü yani kısaca şekilci biriydim. Zamanla kişisel gelişim ve psişik konulu kitaplar seminerlere katıldıkça farkındalığı asıl manevi hayatı görmeye başladım. Kendimi ortamlardan asla soyutlayamadım çevremde hep insanlar olsun istedim ve bu sebepten yanlış seçimlerim oldu özel ilişkilerim özellikle, hala da istediğim gibi bir ilişkim olmadı ama artık bunu eskisi kadar dert etmiyorum o kadar rahatım ki. Bilgileri almaya başladığımda en çok zorlandığım bilinçaltımda sakladığım affetme konusuydu. O kadar telkinler olumlamalar ama affedemediklerim vardı zamanla bir bakıyorum kızgınlığım kalmamış biranda başaramıyorum maalesef zamanla oluşuyor. Bir rüya görüyorum aileme anlatıyorum anlatırken farkediyorum ki affetmişim birşey hissetmiyorum artık. Sonra şekilcilikten vazgeçtim. İnsanları olduğu gibi kabul etmeyi öğrendim. Daha çok okudum ve asıl en büyük başarım sanırım koşulsuz sevginin farkındalığına vardım. Muhteşem birşey. Şu aralar kendi başıma maddi gücün sınavını veriyorum sanırım. şükretmeyi öğrendim evrenden gelen desteği kabul ettim. Çok düştüm canım acıdı ama başarıyorum sanırım. Ve iş sorumluluğunun sınavını verdiğimi düşünüyorum. Eskiden çalışmaktan bu kadar zevk almazdım sadece faturalarım ve kiramı ödemek için çalışmak zorunda olduğumu düşünüp sadece çalışırdım şimdi işimden zevk alarak ve özel ilişkiden daha önce bu işte başarılı olmam gerektiğini öğrendim. Sevgili olmadan da kendi başıma başardığımı görüyorum. Tekliflere hayır demesini öğrendim. Gerçekten işte bu diyeceğim insanın zamanı geldiğinde karşıma çıkacağını biliyorum. Ama yanlış ilişkiler seçerek ben bu zamanı uzattığımın farkına vardım.
Ne güzel bana ya aferim çok şey başarmışım 5 yıl içinde. Sizin yaşadıklarınızı okuyunca bile daha farkına varamadığım ve başardığım sınavlarımı görmüş oldum.
Evren bizimle olsun |
gerek bu yazını gerekse yukarıdaki alıntını okurken gelişimini görmekten büyük zevk duydugumu belirtmek istedim.gercekten seni tebrik ediyorum.ruha dokunusun güzel... 44