Alıntı:
sudem8 Nickli Üyeden Alıntı
kendimi affederek,bana zarar veren, affedemediğim kişileri affederek,gerçekleşenolaylar da kimseyi suçlamadan sorumluluklarımı almayı seçtim...değişim için en önemli nokta bu...kendi yeteneklerimi ortaya çıkaracak işler yapmaya başladım...yıllardır resim yapmayı bırakmıştım.tekrar kendimce resimler yapmaya başladım..sadece yapmak isteyipte çekindiğim araba kullanma fobim var..onu da yendiğim zaman bütün tıkanıklıkların açılacağından eminim.sezgilerimve ilhamlarım arttı.yada ben daha çok sezgilerime önem vermeye başladım..artık huzur ve şükür halindeyim...canımı sıkan birisii daha çabuk bağışlayabiliyorum..çünkü sebebinin ve çözümününde bende olduğunu biliyorum..ona o rolü ben verdim..tekamülüm için bu gerekliydi o da rolünü en iyi şekilde oynayıp gidecek...hatta o kişilere teşekkür ediyorum..ben izin verdiğim için hayatıma girdiler..özümüze yolculuk yapmaya başladıkça mucizeler gelmeye başlıyor..bu mucizeleri yazıyorum bir deftere ...bunların yazıldıkça çoğaldığını gördüm..sonra moralim bozuk olduğu zamanlarda okuyorum onları...sabahları uyanırken bugün ne mucizelerle karşılaşıcam ki diye merakla uyanıyorum.daha önce yine ne terslikler olacak aman öfff diye kalkardım..aradaki farkı görmek çok önemli..çevrem değişmedi sadece ben değiştim..ben negatif düşüncelerimden arındıkça nerde pozitif insanlar olaylar beni çekmeye başladı...daha önce kısırdöngü,hep aynı kalıpinsanlar hayatımdan çekilmeye başladı...Allah'a isyan etmeler başlamıştı son zamanlar..artık beni sevmediğini düşünüyordum..üzücü bir olay olsa hemen depresyon haplarını yutar gece gündüz yatardım..telefonları kapatır...çevremdekileri suçlar en önemlisi isyan..Allahım BENİ AFFET.. |
Ne güzel yazmışsınız, keyifle okudum, ...çok olumlu çok güzel duygular hissettim..sevgiyle teşekkür ediyorum :)