Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-06-2010, 12:12 PM   #6 (permalink)
maviinci
Binbaşı

maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: Kişisel Değişimim

Ben artık kendi kendime teşhis koymayı, kendi üzerimde tahminde bulunmayı bıraktım. Çünkü sabırsızım. İnanılmaz derecede sabırsızım. Her şey bir anda olsun, bitsin istiyorum. Dileklerim, İsteklerim, Hedeflerim birbirine karıştı. Ayırt edemiyorum. Ne desem bilmem. Sıkılıyorum. Her şey bir an önce olsun, bitsin istiyorum. Beklemek istemiyorum. Hareket etmek istiyorum. Durmak istemiyorum. Sürekli beklemek, belirsizlik canımı sıkıyor. Her anımı kendim yaşamak, kendi yaptığım plana göre, kendi düzenimde yaşamak istiyorum. Benim hayatım, benim avuçlarımın içinde olsun istiyorum. Ve şu an birinin çıkıp, bu senin ellerinde demesini istemiyorum. Çünkü eğer öyle olsaydı olurdu. Şimdi sinirlerim, duygularım alt üst. Her şey birbirine karıştı. Ama duygusal olarak rahatım :D Bi karmaşıklık, belirsizlik. . Dediğim gibi, aslında bunlar sıkıyor canımı. Bende hormonsal bozukluk var, onu da söyleyeyim. Duygudurum dengesizliği: Bipolar Bozukluk. Lityum alıyorum, sağolsun psikiyatr işini iyi yapan birisi,, o ikna etti ve memnunum. Her neyse, ilgilendiğiniz için teşekkür ederim :)
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla