Cevap: phantommun günlüğü Doğrudur canım.Evet bu konuda olumsuzluk yayan bir sürü kişi var.Bazen bazı arkadaşlarım bile aynı şeyi yapıyor o yüzden onlarla görüşmek bile istemiyorum yani.Kısmette varsa nasılsa olucak ben elimden geleni yapayım da diyorum sadece.Ama bazen ister istemez bi sıkıntı alıyor işte. Bi de benim sınav fobim mi var ne.Dün gece öss/yds zamanımda da böyle olduğum geldi aklıma.Elimde değil geriliyorum yahu.Halbuki önceye oranla şu an sonuçlardan çok daha bağımsız düşünebiliyorum ama...Şu adil mavişin sınav hipnozunu yeniden dinlemeye başlasam iyi olucak. Savunma mekanizması olarakta farklı şeylere takılıp üzülüyorum heralde..Amann neyse, her ne ise geçip gidecek Allah'ın izniyle. İnşallah güzel sonuçlar alıcaz..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.Evet bir sürü torpil,haksızlık var ama emeğimizin hakkını verecek olan herşeyi görüp biliyor.Bu işe maddi ve manevi yönden ihtiyacı olan o kadar çok insan var ki.. İnsanlar sonunda umutlarını yitiriyorlar.Çünkü kaç sene üst üste girip iyi sayılcak puanlar almalarına rağmen atamaları olmuyor.Emekleri boşa gittiği gibi,ailelerine çevrelerine karşı da mahçup hissediyorlar.İşe yaramaz hissediyorlar.Bu kpss olayını da yaşamayan bilemez gerçekten.. Ama inşallah herkesin ihtiyacı görülsün,burası olmasa bile sınava giren emek veren herkese güzel kapılar açılsın inşallah.Bunu o kadar yürekten istiyorum ki..
__________________ Ben bir başarı hikayesiyim. |