Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-06-2010, 03:19 PM   #355 (permalink)
abcçde
Teğmen

Tesekkür: 1,324
178 Mesajinıza toplam 770 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
abcçde has a spectacular aura aboutabcçde has a spectacular aura aboutabcçde has a spectacular aura about
Standart Cevap: phantommun günlüğü

Phantomm bahsettiğin can sıkıntısı ya da hayatımızı durduğumuz düşüncesi bir süre herkeste olmuştur eminim, ben bu duraklamayı 3 sene sürdürdüm evet,3 sene..dershaneye gittim kazanamadım bidaha gittim ve bidaha gittim.. hayatım yok,hayatım durmuştu 3 sene boyunca..ve insanoğlu yüzlerce düşünceyi saniyelere sığdırırken bedenin buna eşlik edemeyip yerinde sayması ,içinden gelen tüm yaşam reflekslerini durdurup önünde rakamlara,kelimelere odaklanması o kadar zor oluyo ki..yalnız değilsin, inandığın bir şey için çabalıyosun ve bu sadece hayatının bi kesiti, yaşadığın sıkıntılı anları bile hoşgör normaldir bunlar,bende çok üzüldüm bazen sonsuzluğa çabalıyomuşum gibi gelirdi,ama geçti işte ..:) isteklerine ve hayallerine sahip çıktığın onları bırakmadığın sürece,gerçekleşeceği zamanında geleceğine inanıyorum ben.. emeklerinin karşılığını alman dileğiyle..
abcçde isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla