Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-06-2010, 10:03 PM   #5 (permalink)
anksiyete_2004
Teğmen

anksiyete_2004 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6
13 Mesajinıza toplam 24 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
anksiyete_2004 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: TELKİNLERİ DİNLEMEDE GECE-GÜNDÜZ FARKI

arkadaşlar siz sabah işe gidiyormusunuz eğer gidiyorsanız sabaha kadar dinlediğinizde kulağınız müziğe aşina olduğu için çalar saati duymama gibi bir durum oldumu?

Alıntı:
provakatör mistik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Herkese Merhaba
Ben telkinleri dinlemeye başlayalı 3 ay olmuş.
Telkinleri gündüz dinlerken hissettiğim etkiler olumlu.
Ama gece bilgisayarı açık bırakıp sabaha kadar dinlediğimde gün boyunca kendimi duygusal hissediyorum. Yani eski duygularımı daha ziyadesiyle hissediyorum. Bu neden olabilir. Benim gibi olan başka kimse var mı?
TEŞEKKÜRLER...
Alıntı:
DeLiTaY21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben gündüz hiç dinlemedim o yüzden sağlıklı bir yorum yapamam.fakat gece sürekli açıyorum ve sabaha kadar dinliyorum ve sendeki o duygusallık etkisinin aynısı bende de mevcut.içe kapanıklık,moral bozukluğu ve dilim varmıyor demeye ama aşalık kompleksi gibi bir şey var?tabi ben dinlemeye başlayalı 3 hafta oldu belki de o yüzdendir.yinede bu konu hakkında ayrıntılı açıklama yapabilecek birisi olursa mutlu oluruz.
Alıntı:
tuuba_2883 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende telkin dinlerken gece veya gündüz dinlemenin farkı olurmu diye düşünmüştüm sonra bana gece dinlemek mantıklı geldi çünkü beynimizim %72 si alt beyinden oluşuyor.özellikle uyku sırasında üst beyin devre dışı olduğu için alt beyne etki etmesi daha kolay oluruyormuş.böylece alt beyin gibi beynimizin çoğunu oluşturan bölümünü etkilemiş ve sorunları daha kolay çözmüş oluruz.