Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-06-2010, 12:34 AM   #359 (permalink)
phantomm
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Cevap: phantommun günlüğü

Alıntı:
Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Phantomm bu durumdan ders çıkarabilmeni tebrik ediyorum.Bir örneksin.Bu yazdığın düşünceler çok hoşuma gitti.Doğru yoldasın seni kutluyorum.

Herşeyden ders çıkarmaya çalışıyorum görebildiğim, anlayabildiğim kadarıyla:)Teşekkür ederim canım benim..

Alıntı:
bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
canım şu sınav telkini vardıya ben kaybettim banada yollarmısın...........
insan unutu veriyor bazen öğrendiklerini bir sallantı gerekiyor..bir cümle yada bir kuş sesi..tekrar hatırlamak ve ayağa kalkmak için bir bahane..
Ben yarın yine gidiyorum yüsracım, inşallah sabah msnde karşılaşırsak göndereyim sana.Çünkü uzun olduğundan maile yükleyemiyorum.Olmazsa kardeşime söylerim o yollar sana ben yokken.

Kesinlikle, tüm güzellikleri unutmuştum kısa bir zamanda ama yeniden iyi olmayı seçince hemencecik iyi oluverdim.Üstelik mutluluk ve iyi olma halimi üzerine inşa ettiğim bilgi ve olaylar bütünler halinde,örgütlü olarak açığa çıktı ve aniden enerjimde yükselme oldu.Çok ilginçti:) Demek ki önceden yaptığım herşeyle, her onamamla, her çalışmamla iyi bir temel atmışım.Yani güzel olan şeyler de kaybolmuyor.Bunu görmek beni çok mutlu etti.

Herkesin istediği mutluluğa istediği zamanda ulaşması dileğiyle..