Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-06-2010, 11:59 AM   #16 (permalink)
Elektra
Guest

Standart Cevap: Forum Aktiviteleri Haziran Ayı Başvuruları

Alıntı:
yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar,son dönemde çok güzel paylaşımlarda bulunuyorsunuz..Forumumuzda bir hareketlilik var..Paylaşım yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum..
Gündüz yoğun bir iş koşuşturmam olduğu için nete girme şansım pek yok..Ancak gece geç saatlerde mümkün oluyor..Pek paylaşım da yapamıyorum bu aralar..Bu yüzden moderatörlükten çekiliyorum..Daha müsait arkadaşlar bu görevi alabilirler.
Herşey forumun hayrına olsun..
Yeni görev verilecek arkadaşları şimdiden kutluyorum...
Olur mu öyle şey Gülşen Abla'm. Moderatörlük demek yalnızca paylaşım yapmak demek midir? Ben yaptığım gözlemlerle moderatörlüğü kesinlikle hak ettiğini düşünüyorum. Çünkü herkesin problemine hemen koşuyor, insanların sorunlarına çözüm üretiyorsun, en sıcak ve içten tavırlarınla sitedekilerle ilgileniyor onlara yol gösteriyorsun. Bu siteye ilk üye olduğumda mizahtan paylaşıma başlamıştım, paylaşılan konuları kaldıran Atakan abim benimde bir konumu kaldırdığını söylemişti, ilk muhattabım o olmuştu, sonra sen profilime geldin ve kırk yıllık sıcak bir dost edasıyla bana hoşgeldin dedin. Sana kanım o kadar ısındı ki. Sıcak kalpli, duyarlı harika bir insansın sen, üstelik çok doğalsın sana bunları daha evvelde söyledim. Moderatörlüğün vermiş olduğu hiç bir yetkiyi kullanmıyorsun, en basitinden sitede online görünerek sana ulaşabilmemize imkan sağlıyorsun,sitede yetki kullanmayan, doğal tek kişi sensin, bunun için tekrar teşekkür ediyorum. Bir problemim olduğunda ilk sana geliyorum ve hemen de yardım ediyorsun. Sen kısaca harika bir insansın ve bu sitede daima yardımcımız olmak için moderatör olarak kalmalısın. Bende Atakan abiye moderatör olmak istediğimi söyledim ama moderatör olmak için, mevcut moderatörlerin çekilmesi gerekiyorsa asla istemiyorum. Senden daha iyi bir moderatör olamayacağımdan eminim çünkü. Yine böyle kalmanı istiyor, biricik Gülşen ablama sevgilerimi sunuyorum. Çok değerli ve mükemmel bir insan olduğunu unutma. Benim için tek ve özelsin. Sevgilerimle...