Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-06-2010, 12:45 AM   #542 (permalink)
the desert
Binbaşı

the desert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 355
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
the desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of light
Standart Cevap: yine yeniden merhaba.......

bır zamanalr delı gıbı guvendığım gozum kapalı 100 lerce ınsanın arasından sıyrılıp boynuna atladığım ınsan şu anda bana bır yabancıdan arksızken ben nasıl yenı bırını tanıyıp ona tekrar guvenıcem..tekrar o mınıcık kalbımı acıcam?ıcındekılerı dokucem...ve o benı anlıycak sevecek...her daım yanımd aolcak...ya o kadar uzak gelıokı şu anda...ıstemıorum da ..kendımı yoracak hıcbışey ıstemıorum..ruhumu dınlendırcek bıri lazım artık....katıksız huzur ıstıorum.....sohbetınden hoşlandığım bır buyugum demışti ki bana...sen aptalmısın aşık olacaksın azcık elektrık...azcık mantık olay bu bırka o sana aşık olsun.......bırak o sana aşık olsun aşk acı cekmektedır..kendını karşındakı acı cektırcek kadar seveceksın sen acıyı cekmeyeceksın....baglanmayacaksın.....aa evet demıştuım o zmaan ole kırıklarla doluydukı kalbım...evet dedım kımseyı sevmıycem artık..sevdıkde noldu?
the desert isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla