Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-06-2010, 01:40 AM   #5 (permalink)
selo2951986
Teğmen

Tesekkür: 274
133 Mesajinıza toplam 457 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
selo2951986 will become famous soon enoughselo2951986 will become famous soon enough
Standart Cevap: Bir işten Çabuk Sıkılma Hakkında...

telkinleri dinlerken başlarda bendede böyle oluyodu.tutkuyla bir şey yapma isteği oluyodu ve ne yapsam çabuk sıkılıyodum.arıyodum ama ne aradığımı bende bilmiyodum.kitap okumaktan film izlemekten sıkılıyodum.ne geçmişe bağlıyım ne de gelecek hakkında endişe duymuyorum.işin kötü tarafı gelecek hakkında hiçbir amacımın olmamasıydı.bende gezip dolaşmaya karar verdim. çünkü yerimde durdukça sıkılıyodum.sonra koşu yapmaya başladım spor yapmak çok iyi geliyo.arkadaşlarımlada daha çok vakit geçirmeye çalıştım çünkü daha kendim olmaya başladıkça insanların yanında kendimi daha iyi tanımaya ve değişmeye başladığımı gördüm.yeni şeyler denemeye başladım yapamadığım şeylerin üzerine gitmeye başladım.yani açıkçası kendimi tanımaya kim olduğumu bulmaya çalıştım.meğer aradığım kendimmişim.hep dışarda aramışım ama artık kendi içime bakıyorum.anı yaşıyorum.ve mutluluğun aslında yaşadığım anda olduğunu anladım.
selo2951986 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla