Konu: umutluluk
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-06-2010, 09:52 AM   #15 (permalink)
umutluluk
Teğmen

Tesekkür: 53
87 Mesajinıza toplam 402 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
umutluluk is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: umutluluk

bikaçgün çok mutluydum. çekim yasası gerçekten işe yarıyor..geçen gün konsere gidicektim.ve hoşlandığım çocuğunda orda olmasını ve bize çok yakın olmasını istedim.içimdede inanç vardı...konser alanı çook kalabalıktı ben arkada durmayı istedim.ama kuzenim önlere gidelim diye tutturdu.. ve sonuç bi şarkı sonra farkkettim ki çocuk 2 adım önümdeydi :) herşeyye şükrediyorum artık.mutluydum herşey çok güzel die bi ses dolaıyodu içimde. ta ki düne kadar msnde bi akrabama bi şey sordum ve düşündüğüm şeyi söledim ve neden böyle düşündüğümüde söledim. sisyasi bi konu :) ben pek ilgilenmezdim bu konularla ama kafama çok takıldı napimm..sonra buda bana sennle tartşamıcam sen hiçbişey bilmiyosun ben bu konuda kaçtane kitap okudum sen naptın dedi banaaa :( bende söledim ağzıma ne gelirse o derece sinirlendim. madem karşıt düşünce ortaya koyuyosun nedenleriyle açıkla.. dencek lafmı bu benim gibi kızaaa :) sonra benim moral 0 altında eksi bilmem kaç :D kuzenm gelmşti uzaktan gidicek bugün ama dün son günümüzdü onada yansıdı moralimm,erkenden uyudum birazcık ters gittim :( bu yüzden çok üzgünüm..
umutluluk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla