Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-06-2010, 10:59 AM   #4 (permalink)
comte
Moderator

Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Sanırım büyük bir travmadayım !

Alıntı:
sevaytuğ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
S.a sitenize yeni üye oldum, kusura bakmayın forum kullanmayı pek bilmem.
bazı sorunlarım var şöyle söyleyebilirim.

Kendimi çok güçsüz ve çaresiz hissediyorum. Ölmekten korkuyorum. Ailemi kaybetmekten korkuyorum. Televizyonda gördüğüm herşeyin etkisinde kalıyorum ya benim ve ailemin veya sevdiğim bir insanın başına gelirse diyorum kendimi kahrediyorum, bütün günüm dua ederek geçiyor, olmasın gelmesi başıma ve aileme ve sevdiklerime felaket diye.
Çok korkuyorum en küçük bir ses ten ürküyorum. ve bazen dünya çok anlamsız geliyor, çok basit, denenmişlik tadı veriyor herşey.
Bazen çok kötümser oluyorum, bazen acımasız istemediğim düşünceler aklıma geliyor, ağlıycak gibi oluyorum çünkü ben düşünmek istemiyorum.

Bana bir tedavi yöntemi söylermisiniz, eğer bu hastalığın adı varsa lütfen adınıda söyleyin.

AEO.

Hastalığınızın ismi suçluluk duyguları bence. En büyük hastalık.

Güvende olma ihtiyacı ve olayları kontrol altında tutma isteği var gibi. Buna neden olan da tabi ki korkular. Dünyayı anlamsız görmek, dünyaya fazla anlam yüklemek ya da tam tersi olan dünyayı gereksiz görmek, yaşadığınız şeyleri genellemeniz. Korkularınızın gerçekleşmemesini istediğiniz için, onları duymaktan ya da görmekten hatta onları hatırlatacak şeylerden bile korkmanız normal.

Görünen, her şeyi fazlaca düşünerek bunların altında eziliyorsunuz gibi geldi bana. İnandıklarınızla yaşadıklarınız çelişiyormuş gibi anladım ben.

Olay, hastalık ismini öğrenip rahatlamak olmamalı. Örneğin birisi, sizin ... hastalığınız var dedi. Haaa bundanmış meğerse demek onu o hastalığa atıvermek olur. Önemli olan haaa bu hastalık dediğiniz sonuca neden nasıl gelindiği. Bunu bulmanız gerekir bence.

comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla