08-06-2010, 04:56 PM
|
#35 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 1,467
431 Mesajinıza toplam 2,881 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: gönül sevmek için neden hep imkansızı secer bilmek istiyorum ... Alıntı: Elektra Nickli Üyeden Alıntı
Ayşegül Hanım, Angelina Brad ilişkisinin tek nedeni, aynı ortamda olmaları, koşullar onları bir araya getiriyor ve ister istemez bir çekim oluyor. Aynı ortamda bulunma imkanı olmayan fakat Angelina jolie'i çok isteyen biri Braddan 10 kat daha fazla titreşim gönderse bile evrene, olaylar ve durumlar yine de istediği şartları sağlamayacaktır. Eldeki bulunan ve bulunmayan imkanlar belli çünkü. Ayrıca ben sadece fikrimi söylüyorum, doğru ya da yanlış olabilir, ben herhangi bir kimseyi ikna çabası da sergilemiyorum, herhangi bir kişiyi de yönlendirmiyorum, insan aklı olan bir varlık, istediğini yapmakta ve düşünmekte özgür. Benim fikirlerimden etkileneceklerini zannetmiyorum, etkileniyor olabilirler de onları engelleyemem neticesinde. Sevgilerle... | yine yorumlarınızdan anladıgım kadarıyla siz gerçekten çekim yasasını bilmiyorsunuz,gönül ister ki bildiginizi sanmak yerine ögrenmeye çalışsanız sitede onlarca konu var bununla ilgili.umarım dogru şekilde ögrenir ve faydalanırsınız |
| |