Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2010, 09:59 AM   #140 (permalink)
kumsal1980
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,348
745 Mesajinıza toplam 3,872 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant future
Standart Cevap: Mesut'un Günlüğü

Merhaba Mesut.Bayadır görüşmüyoruz.Ama ben seni hep seyrediyorum.Biliyorum bu aralar biraz ikilimdesin.Hayatın ne kadar bozulduğunu gördükçe kötü oluyorsun.İlla ki iyiler de var bu hayatta.Zaten onlarda olmazsa hayatın bir anlamı olmazdı.İyilik dürüstlük erdem olmuş.Ne tuhaf değil mi Mesut.Aslında zorunluluk olması gerekirken.Artık insanlara önyargıyla yaklaşıyoruz.Sebep geçmişte yaşadığımız kötü tecrübeler.Öyle bir dünya da yaşıyoruz ki Mesut insanları kandırıyorlar.Duygularıyla oynuyorlar.Çıkarlar için yalan atıyorlar.Ben mutlu oluyimde diğerleri ne olursa olsun modundalar.Şu kesin ki kendine ne yakıştıyorsan o hayatı yaşıyorsun.Sen yine doğrularını yaşa Mesut.Hayat kirlense de temiz kalmak en büyük erdem.Belki şimdiye kadar hep kaybettin.Sevdin sevdiğin insan çok basit nedenden ayrıldı.Bir baktın ondan faydalanmaya çalışan biriyle çıkıyor.Sevgiye dair inançların sarsıldı.Sevgi yürekten gelmedikçe sevgi değildir.insanlara güvendin kaç kez sana yalan atıldı.Senin anlamadığını düşündüler.Sessizsin ya dalga geçmeye çalıştılar.İnsanoğlu işte.Sen sen olduğun için mutlu ol.Başkasına yalalık yapmadın.Kimseyi kimseden üstün görmedin.Sen sadece içindeki doğruları yaşadın.Ondan Mesut oldun.Kendine iyi Mesut.Ve çok düşünme.Hayat sana da birgün gülecektir.herşey istediğimiz gibi olsa yaşamanın bir anlamı olmazdı.Bunları yaşaman gerekiyordu.İnsanların nankör olduğu bilem gerekiyordu.Ancak böyle güçlenebilirdin.Sevgiyle kal :))
kumsal1980 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla