Alıntı:
fairy Nickli Üyeden Alıntı
anlıyorum canım..inşallah biz de düzelir.. git gide kötüleşiyor çünkü :( inşallah herşey düzelir |
biz bildiğin düzeldik güzelim hatta sensiz bi hayat düşünemiyorum falan dio bence sen kendini ona endeksledin ozman insan daha çok aşık oluo, biraz rahatla daha öncede aşık oldun sonuçta,eger seni üzücekse bu ilşki seni hep yıpratıcaksa sürekli bu halde yaşıcaksan psikolojin bozulur ömrünü yersin valla!
bnm bundan önceki öleydi çok ağladım sonra toparlandım napıorum ya dedim bu adamla hiçbişi olamaz hayatım boyunca ağlayıp, acaba napıo die gerilerek mi geçircem dedim ve inan aşk bitio bi koydum kafaya unuttum 6ayda(şimdi çok pişman yaptıklarına ama bende bitti istemiorum artık seni dedim),herşey beyinde bitio. 4sene çıktığım vardı ondan öncede, aşk bitio ama sevgi saygı korumak önemli o kıskançlık krizlerinde beni kaybettii. oyüzden bırak ona belli etme öenmli hissettrme noldu bu kıza desin acaba sevmio mu die düşünmeye başlasın ozman anlar kıymetini...
bide şunu unutma hiçbirşey senden daha önemli değil, insanın kendine ettiğini kimse kimseye etmez o kimki ya seni üzcek,kendi kendini üzüosun...